عملیات برداشت انگور از ۳۸ هزار و ۵۰۰ هکتار استان قزوین از نیمه اول شهریور آغاز و تا اواخر مهر ادامه خواهد داشت. بر اساس پیشبینی ها ۱۵۰ هزار تن محصول از این باغات برداشت می شود. ۷۰ درصد انگور تولید شده در استان به کشمش، ۲۵ درصد به تازه خوری و ۵ درصد نیز به فرآوردههای جانبی نظیر شیره، آبغوره و کنستانتره اختصاص مییابد.
Related Posts
معرفی وبسایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی هواپیما برای انسداد
تهران- ایرنا- سازمان هواپیمایی کشوری بر اساس بررسی مدارک و مستندات موجود، وبسایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی به نشانی…
کلاسهای درس و امتحانات معوق دانشگاهها حضوری برگزار میشود
تهران- ایرنا- معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت بازگشت به فعالیتهای آموزشی حضوری گفت: کلاسهای…
تنیس روی میز فیدر بلغارستان؛ صعود صفایی به یکچهارم
تهران- ایرنا- شیما صفایی با کسب پیروزی مقابل سروناز از قزاقستان به جمع هشت پینگپنگباز برتر مسابقات فیدر بلغارستان صعود…
