تهران- ایرنا- گوشتیران با ارائه محصول نوآوری عصاره طبیعی پاپریکا برای اولین بار در ایران در نهمین دوره جشنواره نوآوری برتر ایرانی به عنوان یکی از دستاوردهای نوآورانه این شرکت موفق به کسب لوح زرین نوآوری برتر شد.
Related Posts
کتابخانه ملی ایران ۸۸ ساله شد
تهران- ایرنا- کتابخانه ملی ایران در سال ۱۳۱۶ خورشیدی بنیان گذاشته و در سوم شهریور ۱۴۰۴ هشتاد و هشت ساله…
شبانگاه خبر ایرنا استان سمنان/ بیستوچهارم تیر ۱۴۰۴
سمنان – ایرنا – دیدار مسوولان انتظامی سمنان با خانواده شهیدان کشمیر و ذبیحی، احتمال برقراری پروازهای اربعین از فرودگاههای…
پایان رکورد گلزنیهای مسی؛ جادوگر در دامِ سینسیناتی
تهران- ایرنا- با شکست اینتر میامی مقابل تیم سینسیناتی در لیگ ام ال اس، روند گلزنیهای متوالی لیونل مسی در…
