همدان- ایرنا- گردوی تویسرکان که به طلای سبز الوند شهرت دارد نه تنها میوه پربار باغ های کهن بوده بلکه حکایتی از تلاش بی وقفه باغداران این دیار نیز به شمار می رود که با رنج و زحمت از بلندای درختان سربه فلک کشیده این محصول را بدست می آورند، این گنجینه سبز با چالش هایی چون برداشت پرخطر و نوسانات بازار روبروست با این حال افق های جدیدی برای ایجاد ارزش افزوده پیش روی این محصول مهم باغی قرار گرفته است.
Related Posts
مزیتها؛ عدالت یا امتیاز؟
تهران- ایرنا- یکی از معضلات قانوننویسی در ایران، میل بیپایان به «استثناسازی» است. هر قانونی که نوشته میشود، دیری نمیپاید…
دستور رئیسجمهور به ۳ وزیر دولت درباره امنیت غذایی
تهران- ایرنا- در پی ارسال گزارشی از سوی معاونت راهبردی رئیسجمهور درباره تحولات جهانی و منطقهای در حوزه امنیت غذایی،…
بوستان لاله فاز ۸ پردیس در هفته دولت برای مردم افتتاح شد
پردیس – ایرنا- شهردار پردیس گفت: در هفتمین روز از هفته دولت و همزمان با چند شهر استان تهران بوستان…
