ارتقای کیفیت نان نیازمند آموزش و نظارت چند لایه است
به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی رمضانی ظهر چهارشنبه در نشست هم اندیشی برای ارتقای نظام پاسخگویی به مطالبات کیفی آرد در استان مازندران ضمن تبیین سیاستهای کلان دولت در زمینه یکسانسازی یارانه گندم نوع ۱ و ۲، بر نقش حیاتی گندم به عنوان کالایی استراتژیک و نان به عنوان قوت غالب مردم تأکید کرد و […]
به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی رمضانی ظهر چهارشنبه در نشست هم اندیشی برای ارتقای نظام پاسخگویی به مطالبات کیفی آرد در استان مازندران ضمن تبیین سیاستهای کلان دولت در زمینه یکسانسازی یارانه گندم نوع ۱ و ۲، بر نقش حیاتی گندم به عنوان کالایی استراتژیک و نان به عنوان قوت غالب مردم تأکید کرد و گفت: در شرایط بحرانی و زمان جنگ، اهمیت این زنجیره حیاتی بیش از پیش نمایان میشود و وظیفه ما حفظ انسجام، کیفیت و پاسخگویی دقیق در این مسیر است.
سرپرست اداره کل غله استان مازندران تأکید کرد که با توزیع عادلانه گندم با کیفیت یکنواخت بین کارخانجات، زمینه رقابتی سالم و سازنده برای تولید آرد با کیفیت فراهم شده است و در این ساختار، کارخانههایی که خدمات بهروز، ارتباط مؤثر با نانوایان و پاسخگویی فعالتری دارند، در مسیر ارتقا و توسعه قرار خواهند گرفت.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، برگزاری این جلسه تخصصی را نشاندهنده عزم جدی این اداره کل برای بهبود مستمر کیفیت آرد و نان، افزایش پاسخگویی به ذینفعان و تقویت همافزایی بین بخشهای مختلف زنجیره تأمین دانست و اظهار داشت: ارتقا کیفیت نان به عنوان یک کالای اساسی خانوار، نیازمند تداوم همکاری، آموزش، و نظارت منسجم و چندلایه خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید