استفاده از آرد نانوایی‌ها در قنادی‌ها به‌ندرت اتفاق می‌افتد

محمدجواد کرمی، رئیس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف ایران در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به مطرح شدن موضوع انتقال آرد نانوایی‌ها به قنادی‌ها اظهار کرد: برای مصارف مختلف صنایع آرد، انواع مشخصی از آرد استفاده می‌شود. آرد مورد استفاده در نان سنتی ۱۲، ۱۵ و ۱۸ درصد است، در حالی که در صنایع نان حجیم و صنعتی آرد بالای ۲۱ درصد و در قنادی‌ها آرد بالای ۲۷ درصد مصرف می‌شود. بنابراین استفاده از آرد یک بخش در بخش دیگر موجب اشکال شده و کیفیت محصول نهایی را پایین می‌آورد.

وی ادامه داد: من نمی‌گویم چنین اتفاقی اصلاً رخ نمی‌دهد، اما در حوزه نانوایی‌ها این موضوع به‌ندرت دیده می‌شود و اگر هم باشد، درصد آن بسیار پایین است.

کرمی گفت: به جای پاک کردن صورت مسئله، باید مسیر درست توزیع یارانه آرد را ایجاد کنیم تا زمینه بروز چنین تخلفاتی به حداقل برسد.

لینک کوتاه مطلب
کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *