آخرین اخبار
صفحه نخست / استانها > آذربایجان شرقی / استانها > آذربایجان غربی / استانها > اردبیل / استانها > اصفهان / استانها > البرز / استانها > ایلام / استانها > بوشهر / استانها > تهران / استانها > چهارمحال و بختیاری / استانها > خراسان جنوبی / استانها > خراسان رضوی / استانها > خراسان شمالی / استانها > خوزستان / استانها > زنجان / استانها > سمنان / استانها > سیستان و بلوچستان / استانها > فارس / استانها > قزوین / استانها > قم / استانها > کردستان / استانها > کرمان / استانها > کرمانشاه / استانها > کهگیلویه و بویراحمد / استانها > گلستان / استانها > گیلان / استانها > لرستان / استانها > مازندران / استانها > مرکزی / استانها > هرمزگان / استانها > همدان / استانها > یزد / اقتصاد > آب و انرژی / اقتصاد > اقتصاد ایران / اقتصاد > اقتصاد جهان / اقتصاد > بانک و بیمه وبورس / اقتصاد > راه و مسکن / اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت / اقتصاد > کار و تعاون / اقتصاد > کشاورزی و دامداری / بازار > بازار / بازار > خرده فروشی و خدمات / بین الملل > آسیای شرقی و اقیانوسیه / بین الملل > آسیای غربی / بین الملل > آفریقای مرکزی و جنوبی / بین الملل > آمریکای شمالی / بین الملل > آمریکای لاتین / بین الملل > اروپا / بین الملل > اوراسیا / بین الملل > ایران در جهان / بین الملل > غرب آسیا و آفریقای شمالی / جامعه > آسیب های اجتماعی / جامعه > آموزش و پرورش / جامعه > انتظامی / جامعه > جوان و خانواده / جامعه > حوادث و بلایا / جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی / جامعه > سایر حوزه ها / جامعه > شهری / جامعه > قضایی و حقوقی / جامعه > محیط زیست / جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری / حوزه و دانشگاه > آموزش عالی / حوزه و دانشگاه > حوزه / حوزه و دانشگاه > دانشجویی / دانش و فناوری > علم و دانش / دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات / دانش و فناوری > فناوری های نوین / دین و اندیشه > اسلام در جهان / دین و اندیشه > اندیشمندان و اندیشکده ها / دین و اندیشه > حوزه و نهادهاي ديني / دین و اندیشه > علوم انسانی / دین و اندیشه > قرآن و عترت / سلامت > بهداشت / سلامت > تغذیه / سلامت > درمان / سلامت > نظام سلامت / سیاست > احزاب و تشکلها / سیاست > امنیتی و دفاعی / سیاست > دولت / سیاست > رهبری / سیاست > سایر / سیاست > سیاست خارجی / سیاست > مجلس / عکس > خبری / عکس > دریافتی / عکس > مستند / عکس > منابع خارجی / فرهنگ و ادب > رسانه / فرهنگ و ادب > صنایع فرهنگی / فرهنگ و ادب > فرهنگ عمومی / فرهنگ و ادب > فرهنگ مقاومت / فرهنگ و ادب > کتاب و ادبیات / فیلم > اقتصاد / فیلم > اینفومهر / فیلم > بین الملل / فیلم > جامعه / فیلم > دانش و فناوری / فیلم > سیاست / فیلم > فرهنگ و اندیشه / فیلم > هنر / فیلم > ورزش / مجله مهر > دکه روزنامه / مجله مهر > دیگر رسانه‌ها / مجله مهر > فجازی / هنر > تئاتر / هنر > رادیو و تلویزیون / هنر > سینمای ایران / هنر > سینمای جهان / هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی / ورزش > توپ و تور / ورزش > سایر ورزشها / ورزش > فوتبال ایران / ورزش > فوتبال جهان / ورزش > کشتی و وزنه برداری / ورزش > ورزش های رزمی
  • افزایش رضایت دانشجویان با راه‌اندازی رستوران‌های مکمل در دانشگاه‌ها

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، در ادامه سفرهای استانی برای ارزیابی و پیشبرد طرح «الگوی نوین تغذیه دانشجویی»، دکتر امام‌علی‌پور، مدیرکل طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان و مسئول اجرای این طرح در سطح کشور، در رأس هیئتی به استان قم سفر کرد. در این سفر، بازدیدهایی از زیرساخت‌های تغذیه دانشجویی […]

    اشتراک گذاری
    28 تیر 1404
    کد مطلب : 24422

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، در ادامه سفرهای استانی برای ارزیابی و پیشبرد طرح «الگوی نوین تغذیه دانشجویی»، دکتر امام‌علی‌پور، مدیرکل طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان و مسئول اجرای این طرح در سطح کشور، در رأس هیئتی به استان قم سفر کرد.

    در این سفر، بازدیدهایی از زیرساخت‌های تغذیه دانشجویی دانشگاه حضرت معصومه (س) انجام گرفت و در ادامه، نشستی تخصصی با حضور مدیران دانشگاه، کارشناسان حوزه تغذیه و نمایندگان سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

    بررسی میدانی زیرساخت‌های تغذیه دانشگاه حضرت معصومه (س) در نخستین مرحله از این سفر

    امام‌علی‌پور و همراهان از ساختمان قدیم توزیع غذای دانشجویی در دانشگاه حضرت معصومه (س) بازدید کردند. این فضا که از سال ۱۳۹۵ به بهره‌برداری رسیده، با غرفه‌بندی مناسب، علاوه بر ارائه غذای دولتی، امکان توزیع غذاهای مکمل، خانگی، فست‌فود و سایر غذاهای تهیه‌شده توسط پیمانکاران بخش غیردولتی را نیز فراهم کرده است.

    همچنین از پروژه در حال تکمیل مجموعه غذاخوری مائده نیز بازدید به عمل آمد. این ساختمان تازه‌ساز که عملیات ساختمانی آن به پایان رسیده، در مرحله تجهیز نهایی است. طراحی مدرن و ظرفیت بالای این فضا، به‌ویژه در طبقه دوم، مورد استقبال تیم بازدیدکننده قرار گرفت.

    نشست تخصصی بررسی چالش‌ها و راهکارهای ارتقای نظام تغذیه دانشجویی

    در ادامه این بازدید، جلسه‌ای با هدف بررسی عملکرد فعلی و چشم‌انداز اجرای الگوی نوین تغذیه دانشجویی در دانشگاه حضرت معصومه (س) تشکیل شد.

    در این نشست، امام‌علی‌پور به تبیین مبانی و اهداف رستوران‌های مکمل یا به‌عبارت دقیق‌تر «غذاخوری‌های غیردولتی» پرداخت و تأکید کرد که استفاده از این واژه به جای رستوران مکمل دقت مفهومی بیشتری دارد.

    وی گفت: تجربه نشان داده است که وجود غذاخوری‌های غیردولتی متنوع و مستقل در کنار غذاهای یارانه‌ای، منجر به افزایش حق انتخاب، ارتقای کیفیت تغذیه و در نهایت رضایتمندی بیشتر دانشجویان شده است.

    مدیرکل طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان نسبت به واگذاری یکپارچه تمام مبادی توزیع غذا (اعم از دولتی و غیردولتی) به یک پیمانکار هشدار داد و افزود: این امر می‌تواند موجب کاهش رقابت، کاهش تنوع غذایی و آسیب به کیفیت خدمات شود.

    دکتر امام‌علی‌پور تأکید کرد: در سال آینده باید پیمانکاران غذای دولتی و غیردولتی از هم تفکیک شوند تا فضای رقابتی سالمی ایجاد شود. این رقابت هم موجب ارتقای کیفیت و تنوع می‌شود و هم انگیزه برای ارائه خدمات بهتر از سوی پیمانکاران فراهم می‌کند.

    وی افزود: هدف نهایی این طرح، ایجاد نظامی پویا در حوزه تغذیه دانشجویی است که در آن، پاسخ‌گویی به نیازهای واقعی و متنوع دانشجویان در اولویت قرار گیرد.

    عملکرد دانشگاه حضرت معصومه (س) در حوزه تغذیه دانشجویی

    در ادامه جلسه، دکتر سیده فاطمه حسینی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه حضرت معصومه (س)، گزارشی جامع از روند توزیع و تأمین غذا در دانشگاه ارائه داد.

    این گزارش شامل آمار استفاده دانشجویان از غذاخوری‌های دولتی و غیردولتی، شیوه‌های عقد قرارداد با پیمانکاران، شاخص‌های کیفیت غذا، نحوه کنترل هزینه‌ها و برنامه‌های دانشگاه برای پاسخ به سلایق مختلف غذایی بود.

    وی با ارائه نمودارهایی، نشان داد که درصد قابل توجهی از دانشجویان از غذاخوری‌های غیردولتی استفاده می‌کنند و این مسئله نشان دهنده نیاز واقعی به تنوع غذایی و ایجاد انتخاب‌های بیشتر برای دانشجویان است. همچنین شیوه‌های فعلی کنترل کیفیت، زمان‌بندی پخت و توزیع، و بررسی رضایتمندی دانشجویان نیز توضیح داده شد. این گزارش، به دلیل دقت و شفافیت، مورد تقدیر هیئت اعزامی قرار گرفت.

    امام‌علی‌پور ضمن جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده، اعلام کرد که دانشگاه حضرت معصومه (س) از نظر زیرساختی ظرفیت خوبی برای اجرای الگوی نوین تغذیه دارد.

    وی از مسئولان دانشگاه خواست که با نگاه تحولی به موضوع تغذیه دانشجویی نگاه کنند. این نشست، گامی مهم در راستای استقرار سیاست‌های جدید سازمان امور دانشجویان در حوزه تغذیه دانشگاهی تلقی می‌شود؛ سیاست‌هایی که بنا دارند با مشارکت دانشگاه‌ها، دانشجویان و بخش خصوصی، مدل‌های متنوع، پایدار و باکیفیتی از تغذیه دانشجویی را در سراسر کشور پیاده‌سازی کنند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *