تهران- ایرنا- رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران، افزایش تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید را معقول دانست و گفت: با وجود بالا رفتن قیمت مواد اولیه بین ۶۰ تا ۱۰۰ درصد، این افزایش با بررسی دهکها انجام شده است.
Related Posts
موفقیت علمی دانش آموزان ملارد در جشنواره خوارزمی
ملارد – ایرنا – رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ملارد از موفقیت علمی ۹ دانش آموز این شهرستان در…
انعقاد تفاهمنامه بین ادارهکل ارشاد خوزستان و منطقه آزاد اروند برای توسعه هنرهای نمایشی
اهواز – ایرنا – مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامهریزی برای امضای تفاهمنامه مشترک بین سازمان…
معاون وزیر: مصرف آب بخش زراعی کشور از ۵۰ به ۴۵ میلیارد مترمکعب کاهش یافت
سمنان – ایرنا – معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: مصرف آب در…
