باید و نبایدهای کشت دوم برنج در مازندران
ساری- ایرنا- از آن جایی که مهمترین ارقام کشت دوم برنج شامل طارم محلی، هاشمی و بهنام است و هر یک از این رقم ها پس از ۹۰ روز از عملیات نشا کاری به مرحله برداشت می رسند، به طور یقین هر روز تاخیر در نشا کاری، زمان برداشت را به روزهای سرد احتمالی در […]
ساری- ایرنا- از آن جایی که مهمترین ارقام کشت دوم برنج شامل طارم محلی، هاشمی و بهنام است و هر یک از این رقم ها پس از ۹۰ روز از عملیات نشا کاری به مرحله برداشت می رسند، به طور یقین هر روز تاخیر در نشا کاری، زمان برداشت را به روزهای سرد احتمالی در ماه مهر و آبان می کشاند و خطر از بین رفتن خوشه دهی با بارندگی های شدید و سرمای پاییزی دور از انتظار نیست.
دیدگاهتان را بنویسید