عملیات برداشت انگور از ۳۸ هزار و ۵۰۰ هکتار استان قزوین از نیمه اول شهریور آغاز و تا اواخر مهر ادامه خواهد داشت. بر اساس پیشبینی ها ۱۵۰ هزار تن محصول از این باغات برداشت می شود. ۷۰ درصد انگور تولید شده در استان به کشمش، ۲۵ درصد به تازه خوری و ۵ درصد نیز به فرآوردههای جانبی نظیر شیره، آبغوره و کنستانتره اختصاص مییابد.
Related Posts
جلسه ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران
جلسه ستاد مدیریت بحران کلانشهر عصر چهارشنبه ( ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) با حضور «اسکندر مومنی» وزیر کشور «علیرضا زاکانی» شهردار…
افزایش جلسات کمیسیون پزشکی در سنقروکلیایی؛ بیش از ۱۸۰۰ مددجو زیر پوشش خدمات توانبخشی است
کنگاور – ایرنا – رییس بهزیستی شهرستان سنقروکلیایی اعلام کرد: به منظور کاهش زمان انتظار متقاضیان و رفاه حال آنان،…
پویش “دفتر مشق” در همدان راه اندازی شد
همدان-ایرنا- مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان گفت: پویش "دفتر مشق" به مناسبت سال تحصیلی جدید در راستای…
