بررسی استفاده از تفویض اختیارات به استان ها در توسعه فضاهای آموزشی
به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین مظفری صبح جنعه در حاشیه هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: چگونگی استفاده از تفویض اختیارات به استانها در توسعه فضاهای آموزشی و پروژههای مدرسه سازی در دست بررسی و ارزیابی قرار گرفته است که میتواند تحول چشمگیری در تسریع پروژههای آموزشی استان ایجاد […]
به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین مظفری صبح جنعه در حاشیه هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: چگونگی استفاده از تفویض اختیارات به استانها در توسعه فضاهای آموزشی و پروژههای مدرسه سازی در دست بررسی و ارزیابی قرار گرفته است که میتواند تحول چشمگیری در تسریع پروژههای آموزشی استان ایجاد کند.
وی افزود: هماکنون ۷۱۵ پروژه مدرسه سازی در سطح استان خراسان رضوی در دست اجراست که نیازمند همکاری جهادی برای تکمیل تا پایان سال است.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: پیشبینی شده تا پایان سال جاری بیش از چهار هزار کلاس درس جدید در این استان تکمیل شود که این رقم نشاندهنده تحرک قابل توجه در حوزه عدالت آموزشی است.
مظفری با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی بیان کرد: برخی از پروژههای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی نیازمند بازسازی، نوسازی و تأمین زمین هستند و باید با جدول زمانی مشخص تا پایان سال به نتیجه برسند.
وی اضافه کرد: اتحاد خوبی در خراسان رضوی در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی شکل گرفته است و ستادی برای هماهنگی مراسم افتتاح این مدارس تشکیل خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: توسعه کشور منوط به توجه به آموزش و پرورش است و تقویت سختافزارها و نرمافزارهای آموزشی در اولویت قرار دارد.
مظفری با بیان اینکه هیئت امنا در ساخت و بهرهبرداری مدارس نقش حیاتی دارند، گفت: این هیئت امنا نهتنها در ساخت مدارس، بلکه در ارتقای کیفیت آموزشی نیز باید مشارکت فعال داشته باشند.
وی افزود: جلسات شورای آموزش و پرورش استان با حضور آنلاین شهرستانها برگزار تا گزارشهای دقیقی از روند پیشرفت پروژهها در سطح مناطق مختلف خراسان رضوی دریافت شود.
استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: به هر حال این استان که محل زندگی هشت درصد جمعیت کشور است، ظرفیت بالایی برای استفاده از اختیارات جدید دارد و باید از این فرصت نهایت بهره را برد.
دیدگاهتان را بنویسید