آخرین اخبار
صفحه نخست / استانها > آذربایجان شرقی / استانها > آذربایجان غربی / استانها > اردبیل / استانها > اصفهان / استانها > البرز / استانها > ایلام / استانها > بوشهر / استانها > تهران / استانها > چهارمحال و بختیاری / استانها > خراسان جنوبی / استانها > خراسان رضوی / استانها > خراسان شمالی / استانها > خوزستان / استانها > زنجان / استانها > سمنان / استانها > سیستان و بلوچستان / استانها > فارس / استانها > قزوین / استانها > قم / استانها > کردستان / استانها > کرمان / استانها > کرمانشاه / استانها > کهگیلویه و بویراحمد / استانها > گلستان / استانها > گیلان / استانها > لرستان / استانها > مازندران / استانها > مرکزی / استانها > هرمزگان / استانها > همدان / استانها > یزد / اقتصاد > آب و انرژی / اقتصاد > اقتصاد ایران / اقتصاد > اقتصاد جهان / اقتصاد > بانک و بیمه وبورس / اقتصاد > راه و مسکن / اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت / اقتصاد > کار و تعاون / اقتصاد > کشاورزی و دامداری / بازار > بازار / بین الملل > آسیای شرقی و اقیانوسیه / بین الملل > آسیای غربی / بین الملل > آفریقای مرکزی و جنوبی / بین الملل > آمریکای شمالی / بین الملل > آمریکای لاتین / بین الملل > اروپا / بین الملل > اوراسیا / بین الملل > ایران در جهان / بین الملل > غرب آسیا و آفریقای شمالی / جامعه > آسیب های اجتماعی / جامعه > آموزش و پرورش / جامعه > انتظامی / جامعه > جوان و خانواده / جامعه > حوادث و بلایا / جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی / جامعه > سایر حوزه ها / جامعه > شهری / جامعه > قضایی و حقوقی / جامعه > محیط زیست / جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری / حوزه و دانشگاه > آموزش عالی / حوزه و دانشگاه > حوزه / حوزه و دانشگاه > دانشجویی / دانش و فناوری > علم و دانش / دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات / دانش و فناوری > فناوری های نوین / دین و اندیشه > اسلام در جهان / دین و اندیشه > اندیشمندان و اندیشکده ها / دین و اندیشه > حوزه و نهادهاي ديني / دین و اندیشه > علوم انسانی / دین و اندیشه > قرآن و عترت / سلامت > بهداشت / سلامت > تغذیه / سلامت > درمان / سلامت > نظام سلامت / سیاست > احزاب و تشکلها / سیاست > امنیتی و دفاعی / سیاست > دولت / سیاست > رهبری / سیاست > سایر / سیاست > سیاست خارجی / سیاست > مجلس / عکس > خبری / عکس > مستند / عکس > منابع خارجی / فرهنگ و ادب > رسانه / فرهنگ و ادب > صنایع فرهنگی / فرهنگ و ادب > فرهنگ عمومی / فرهنگ و ادب > فرهنگ مقاومت / فرهنگ و ادب > کتاب و ادبیات / فیلم > اقتصاد / فیلم > بین الملل / فیلم > جامعه / فیلم > دانش و فناوری / فیلم > سیاست / فیلم > فرهنگ و اندیشه / فیلم > هنر / مجله مهر > دکه روزنامه / مجله مهر > دیگر رسانه‌ها / مجله مهر > فجازی / هنر > تئاتر / هنر > رادیو و تلویزیون / هنر > سینمای ایران / هنر > سینمای جهان / هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی / ورزش > توپ و تور / ورزش > سایر ورزشها / ورزش > فوتبال ایران / ورزش > فوتبال جهان / ورزش > کشتی و وزنه برداری / ورزش > ورزش های رزمی
  • تجاوز کرکس‌های صهیونیست به سوریه؛ تاریخ برای مزدوران تکرار می شود

    خبرگزاری مهر، گروه بین الملل، سارا هوشمندی: در بحبوحه گزارش‌های مربوط به قریب‌الوقوع بودن عادی‌سازی روابط میان حکومت تروریستی ابومحمد جولانی با رژیم صهیونیستی و انتشار اخباری مبنی بر اینکه سفر اخیر وی به جمهوری باکو برای وساطت الهام علی‌یف برای تسریع در این امر بود، رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از دروزی‌های متحد خود […]

    اشتراک گذاری
    26 تیر 1404
    کد مطلب : 19066

    خبرگزاری مهر، گروه بین الملل، سارا هوشمندی: در بحبوحه گزارش‌های مربوط به قریب‌الوقوع بودن عادی‌سازی روابط میان حکومت تروریستی ابومحمد جولانی با رژیم صهیونیستی و انتشار اخباری مبنی بر اینکه سفر اخیر وی به جمهوری باکو برای وساطت الهام علی‌یف برای تسریع در این امر بود، رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از دروزی‌های متحد خود در سوریه که خود، آنها را به استقلال‌طلبی، تشویق کرده است، با حملات متعدد هوایی بسیاری از شورشیان جولانی و ادوات نظامی و زرهی آنها را از بین برد و ضمن پذیرش مسئولیت این موضوع، رسماً به سرکرده تروریست‌های حاکم بر دمشق هشدار داد در صورتی که بخواهد با درزوی‌ها مقابله کرده و با آنها وارد جنگ شود، ارتش صهیونیستی به صورت زمینی وارد سوریه خواهد شد.

    ۱ تنها ساعاتی پس از سقوط حکومت بشار اسد و رفتن وی به روسیه، ارتش رژیم اشغالگر ضمن گذشتن از منطقه حائل بین سوریه و سرزمین اشغالی، بخش بیشتری از بلندی‌های جولان را اشغال کرد. ارتش رژیم اشغالگر به همین هم بسنده نکرد و به گفته اسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، ۹۰ درصد توان نظامی، تمام جنگنده‌ها، تانک‌ها و ادوات نظامی کشور سوریه به ارزش ده‌ها میلیارد دلار را نیز بمباران کرد تا به گفته وی سوریه دیگر هیچگاه توان نداشته باشد کشوری علیه اسرائیل باشد. چند روز بعد، نیروی زمینی رژیم اسرائیل نیز تا آستانه شهر دمشق پیشروی کرد و اینک ماه‌هاست ۲۵ درصد خاک سوریه در اشغال رژیم صهیونیستی است!

    اما واکنش جولانی، عضو داعش و سرکرده گروهک تروریست تحریرالشام که با وجود تابعیت «سعودی»، اینک ۸ ماه است حاکم خودخوانده «سوریه» است، چه بود؟ وی نه تنها به روی خود نیاورد بخش‌های مهمی از خاک کشوری که بر آن حکومت می‌کند توسط اسرائیل اشغال شده، بلکه اعلام کرد جنگ با اسرائیل هدف شورشیان تحت فرمانش نیست. این موضوع اختلافات بسیاری بین وی و سرکردگان جدید سوریه به وجود آورد که خواهان مقابله با اشغالگری اسرائیل در سوریه بودند و حتی برخی از آنها ادعای آزاد کردن فلسطین از چنگال صهیونیست‌ها را داشتند؛ همان‌ها که در این ۸ ماه با گرای حکومت جولانی توسط جنگنده‌های آمریکایی و صهیونیستی ترور شدند تا خطری برای حکومت وی نباشند. جولانی حتی تیپ ظاهری‌اش را نیز تغییر داد و از یک تروریست با لباس عربی به تروریستی کت و شلواری و کراواتی بدل شد تا غرب وی را به رسمیت بشناسد!

    ۲ با وساطت ترکیه، قطر و عربستان، جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای سر جولانی هم از سوی آمریکا لغو و وی به جلسات اتحادیه عرب و سپس ۲ جلسه با حضور ترامپ هم دعوت شد. او هم برای سپاسگزاری، خواستار پیوستن به توافق آبراهام و عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی شد. وی بارها و بارها تمایل خود به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را ابراز کرده است. جولانی حتی در مصاحبه با العربیه از نقش خود در جلوگیری از هر گونه حمله از خاک سوریه به اسرائیل و نیز باز کردن حریم هوایی سوریه برای تردد جنگنده‌های اف ۳۵ اسرائیل برای سهولت در دسترسی به حریم هوایی ایران در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی گفت. خوش‌رقصی‌های جولانی و بیان این اعترافات قطعاً به این دلیل بود به رژیم صهیونیستی و غرب پیام دهد وی خود را دوست اسرائیل و حامی آن علیه جبهه مقاومت و ایران می‌داند اما پاسخی که دریافت کرد، در تصورش هم نمی‌گنجید.

    ۳ با آنکه رژیم صهیونیستی برای برقراری روابط با کشورهای مسلمان و اعراب به هر دری می‌زند، کم‌ترین استقبالی از پیشنهادات پیاپی جولانی برای عادی‌سازی نکرد. مقامات رژیم صهیونیستی علناً اعلام کردند نمی‌توانند به فردی چون جولانی که سوابق تروریستی متعددی دارد، اعتماد کنند. رژیم صهیونیستی حتی برای وی شرط هم گذاشت: عادی‌سازی روابط در برابر پذیرش رسمیت تعلق داشتن جولان سوریه به اسرائیل؛ همچنین عدم ادعا درباره هر مقدار از خاک سوریه که از زمان سقوط حکومت اسد از سوی ارتش رژیم صهیونیستی، اشغال شده است. رژیم صهیونیستی اما در برابر عقب‌نشینی‌ها و وادادگی‌های مداوم جولانی اینک حتی به نیروهای وی هم حمله کرده و آنها را می‌کشد!

    ۴ چهارده سال آشوب و فعالیت گروهک‌های شورشی در سوریه این واقعیت را آشکار ساخته بود که جریان وهابی تکفیری نه تنها کوچک‌ترین تعهدی نسبت به جان و مال مسلمانان ندارد که در عمل همیشه همچون ابزاری در دست صهیونیسم برای برخورد با محور مقاومت و مجاهدانی عمل کرد که اراده واقعی برای نابودی رژیم صهیونیستی دارند. از نخستین کارهای ابومحمد جولانی پس از به دست گرفتن قدرت در سوریه این بود که دفاتر احزاب و گروه‌های محور مقاومت در خاک این کشور را تعطیل و اعضای آنها را از سوریه اخراج کرد.

    وی که با صحنه‌گردانی واشنگتن، تل‌آویو و آنکارا سعی در پنهان کردن طینت زشت تروریستی خود دارد، در حالی ماه قبل ادعا کرد نفوذ ایران در کشورهای منطقه باعث تفرقه و جنگ داخلی شده است که کشورمان همواره از تمامیت ارضی تمام کشورهای منطقه حمایت کرده و در این راه صدها شهید داده است.

    ۵. جدا از اینکه رویکرد، ایران نه تنها موجب تفرقه نبود که بالعکس به حفظ تمامیت ارضی کشوری چون سوریه کمک کرد، جولانی به عینه دید چشم طمع صهیونیست‌ها به کشور تحت حکومتش دوخته شده و پس از جدا کردن یک‌چهارم سوریه و اشغال آن، به همین هم قانع نشده و امروز از تجزیه سوریه نیز حمایت می‌کند. کشتار کفتارهای تکفیری توسط کرکس‌های صهیونیست در سوریه، باید به جولانی فهمانده باشد اسرائیل هرگز رژیمی قابل اطمینان نیست که با هر قدر عقب نشستن از مواضع و دادن خاک و نادیده گرفتن اشغال آن، راضی شود و حتی خود جولانی را هم برای رسیدن به تمام اهدافش از میان خواهد برد. شاید بزودی جولانی نیز به یاسر عرفاتی بپیوندد که پس از گذاشتن سلاح بر زمین، به دست گرفتن شاخه زیتون به نشانه صلح و حرف‌شنوی کامل از صهیونیست‌ها، توسط آنها با مواد سمی ترور شد. تاریخ تکرار می‌شود؛ بویژه برای مزدوران!

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *