آخرین اخبار

تغییر طعم و بوی آب در منطقه سیستان پدیده‌ای طبیعی است و سلامت مردم را تهدید نمی‌کند

زابل – ایرنا – مدیر امور آب و فاضلاب زهک در شمال سیستان و بلوچستان گفت: تغییر طعم و بوی آب آشامیدنی در منطقه سیستان که همه ساله با گرم شدن هوا رخ می‌دهد، ناشی از پدیده طبیعی «بلوم جلبکی» و تشکیل لایه حرارتی در چاه‌نیمه‌هاست و هیچ خطری برای سلامت مردم ندارد.

اشتراک گذاری
10 شهریور 1404
کد مطلب : 141413

زابل – ایرنا – مدیر امور آب و فاضلاب زهک در شمال سیستان و بلوچستان گفت: تغییر طعم و بوی آب آشامیدنی در منطقه سیستان که همه ساله با گرم شدن هوا رخ می‌دهد، ناشی از پدیده طبیعی «بلوم جلبکی» و تشکیل لایه حرارتی در چاه‌نیمه‌هاست و هیچ خطری برای سلامت مردم ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *