آخرین اخبار
صفحه نخست / استانها > آذربایجان شرقی / استانها > آذربایجان غربی / استانها > اردبیل / استانها > اصفهان / استانها > البرز / استانها > ایلام / استانها > بوشهر / استانها > تهران / استانها > چهارمحال و بختیاری / استانها > خراسان جنوبی / استانها > خراسان رضوی / استانها > خراسان شمالی / استانها > خوزستان / استانها > زنجان / استانها > سمنان / استانها > سیستان و بلوچستان / استانها > فارس / استانها > قزوین / استانها > قم / استانها > کردستان / استانها > کرمان / استانها > کرمانشاه / استانها > کهگیلویه و بویراحمد / استانها > گلستان / استانها > گیلان / استانها > لرستان / استانها > مازندران / استانها > مرکزی / استانها > هرمزگان / استانها > همدان / استانها > یزد / اقتصاد > آب و انرژی / اقتصاد > اقتصاد ایران / اقتصاد > راه و مسکن / اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت / اقتصاد > کار و تعاون / بازار > بازار / بین الملل > آسیای غربی / بین الملل > آمریکای شمالی / بین الملل > اروپا / بین الملل > اوراسیا / بین الملل > غرب آسیا و آفریقای شمالی / جامعه > آموزش و پرورش / جامعه > انتظامی / جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی / جامعه > شهری / جامعه > قضایی و حقوقی / جامعه > محیط زیست / جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری / حوزه و دانشگاه > آموزش عالی / حوزه و دانشگاه > حوزه / دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات / دانش و فناوری > فناوری های نوین / دین و اندیشه > اسلام در جهان / دین و اندیشه > حوزه و نهادهاي ديني / سلامت > بهداشت / سلامت > تغذیه / سلامت > نظام سلامت / سیاست > امنیتی و دفاعی / سیاست > دولت / سیاست > سایر / سیاست > سیاست خارجی / سیاست > مجلس / عکس > خبری / عکس > منابع خارجی / فرهنگ و ادب > صنایع فرهنگی / فرهنگ و ادب > کتاب و ادبیات / فیلم > فرهنگ و اندیشه / هنر > تئاتر / هنر > رادیو و تلویزیون / هنر > سینمای ایران / هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی / ورزش > توپ و تور / ورزش > سایر ورزشها / ورزش > فوتبال ایران / ورزش > فوتبال جهان / ورزش > ورزش های رزمی
  • توصیه های طب سنتی برای مقابله با گرمازدگی

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، صدیقه مقدادی گفت: طبیعت فصل تابستان گرم و خشک است و در این فصل قدرت هضم دستگاه گوارش نسبت به فصول سرد کاهش می‌یابد، بنابراین مصرف غذاهای سنگین و دیرهضم مانند حلیم، کله‌پاچه و جگر توصیه نمی‌شود. وی با اشاره به غذاهایی که می‌توانند سبب تشدید گرمی […]

    اشتراک گذاری
    30 تیر 1404
    کد مطلب : 29372

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، صدیقه مقدادی گفت: طبیعت فصل تابستان گرم و خشک است و در این فصل قدرت هضم دستگاه گوارش نسبت به فصول سرد کاهش می‌یابد، بنابراین مصرف غذاهای سنگین و دیرهضم مانند حلیم، کله‌پاچه و جگر توصیه نمی‌شود.

    وی با اشاره به غذاهایی که می‌توانند سبب تشدید گرمی مزاج در تابستان شوند، گفت: مصرف مواد غذایی با طبع گرم و خشک مانند غذاهای سرخ‌شده، ادویه‌جات تند، فلفل و خوراکی‌های شور باید محدود شود تا بدن در تعادل حرارتی باقی بماند.

    مقدادی افزود: برای جلوگیری از گرمازدگی در این فصل، مصرف مواد غذایی با طبع سرد و تر بسیار مفید است. کاهو، خیار، کدو و سایر سبزیجات خنک در رژیم غذایی روزانه باید گنجانده شود. همچنین انواع سوپ‌ها و آش‌های سبزیجات محور با چاشنی‌های خنک مانند آش آلو، آش آبغوره، آش انار، آش تمرهندی، آش زرشک و سوپ جو از غذاهای توصیه شده در طب سنتی هستند.

    وی ادامه داد: نوشیدنی‌های سنتی و طبیعی مانند شربت آب‌لیمو، شربت سکنجبین و شربت خاکشیر به دلیل خاصیت خنک‌کنندگی، از بهترین گزینه‌ها برای تأمین آب بدن و پیشگیری از گرمازدگی محسوب می‌شوند.

    این متخصص طب سنتی همچنین با اشاره به انتخاب مناسب منابع پروتئینی در تابستان گفت: از میان گوشت‌ها، گوشت پرندگان کوچک نظیر مرغ، جوجه، کبک و بلدرچین و نیز ماهی که هضم راحت‌تری دارند، برای مصرف در این فصل مناسب‌تر هستند.

    وی در پایان به موضوع فعالیت بدنی در تابستان نیز اشاره کرد و گفت: ورزش‌های سنگین که باعث تعریق زیاد می‌شوند در این فصل می‌توانند بدن را بیش از حد گرم و خشک کنند. بنابراین توصیه می‌شود قبل از ورزش، حتماً آب و مایعات کافی مصرف شود تا از آسیب ناشی از گرما پیشگیری شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *