آخرین اخبار

تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

تهران- ایرنا- رئیس بخش تحقیقات دانه های روغنی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر وزارت جهادکشاورزی از امکان جهش تولید دانه های روغنی باتکیه بر دانش بومی خبرداد و گفت: معرفی و توسعه ارقام جدید اصلاح شده داخلی منجر به خودکفایی پایدار درتولید دانه های روغنی می شود.

اشتراک گذاری
26 تیر 1404
کد مطلب : 19739

تهران- ایرنا- رئیس بخش تحقیقات دانه های روغنی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر وزارت جهادکشاورزی از امکان جهش تولید دانه های روغنی باتکیه بر دانش بومی خبرداد و گفت: معرفی و توسعه ارقام جدید اصلاح شده داخلی منجر به خودکفایی پایدار درتولید دانه های روغنی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *