آخرین اخبار
صفحه نخست / استانها > آذربایجان شرقی / استانها > آذربایجان غربی / استانها > اردبیل / استانها > اصفهان / استانها > تهران / استانها > خراسان جنوبی / استانها > خراسان رضوی / استانها > زنجان / استانها > سیستان و بلوچستان / استانها > قزوین / استانها > قم / استانها > کردستان / استانها > کرمان / استانها > کرمانشاه / استانها > گیلان / استانها > لرستان / استانها > مازندران / استانها > مرکزی / استانها > هرمزگان / اقتصاد > آب و انرژی / اقتصاد > اقتصاد ایران / اقتصاد > بانک و بیمه وبورس / اقتصاد > راه و مسکن / بین الملل > اروپا / بین الملل > اوراسیا / بین الملل > غرب آسیا و آفریقای شمالی / جامعه > انتظامی / جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی / جامعه > شهری / حوزه و دانشگاه > آموزش عالی / حوزه و دانشگاه > دانشجویی / دانش و فناوری > علم و دانش / دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات / دین و اندیشه > اندیشمندان و اندیشکده ها / سلامت > درمان / سیاست > احزاب و تشکلها / سیاست > دولت / سیاست > سیاست خارجی / هنر > رادیو و تلویزیون / هنر > سینمای ایران / ورزش > توپ و تور / ورزش > سایر ورزشها / ورزش > فوتبال ایران
  • تکرار سیلاب‌ها در جنوب کرمان مایه تاسف است

    به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی، بعد از ظهر شنبه در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران شهرستان‌های قلعه گنج و جازموریان، با قدردانی از حضور به‌موقع مسئولان و نیروهای امدادی از نخستین ساعات وقوع سیلاب، گفت: امروز از نزدیک وضعیت مناطق آسیب‌دیده به‌ویژه در شهرستان قلعه‌گنج بررسی شد و باید با نگاهی پیشگیرانه، مدیریت سیلاب […]

    اشتراک گذاری
    21 تیر 1404
    کد مطلب : 6343

    به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی، بعد از ظهر شنبه در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران شهرستان‌های قلعه گنج و جازموریان، با قدردانی از حضور به‌موقع مسئولان و نیروهای امدادی از نخستین ساعات وقوع سیلاب، گفت: امروز از نزدیک وضعیت مناطق آسیب‌دیده به‌ویژه در شهرستان قلعه‌گنج بررسی شد و باید با نگاهی پیشگیرانه، مدیریت سیلاب در مناطق جنوبی استان با دقت و جدیت بیشتری پیگیری شود.

    وی با اشاره به خسارات وارده، خواستار ارزیابی فوری آسیب‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی و امدادی شد و تصریح کرد: بنیاد مسکن در حوزه منازل راهداری در حوزه راه‌های خسارت دیده، و جهاد کشاورزی در زمینه مزارع، محصولات و تأسیسات کشاورزی تحت تأثیر سیلاب باید اقدامات لازم را بی‌درنگ آغاز کنند.

    استاندار کرمان، گفت: تهیه یک گزارش جامع از خسارات برای پیگیری در سطح ملی و استفاده از اعتبارات مدیریت بحران ضروری است و در صورت نیاز، از منابع استانی نیز برای رفع مشکلات مردم بهره خواهیم گرفت.

    وی با انتقاد صریح از تکرار حوادث مشابه در سال‌های گذشته افزود: در گذشته نیز وعده‌هایی در بحث پیشگیری از چنین حوادثی داده شد، اما در عمل در حوزه پیشگیری اتفاق قابل توجهی رخ نداده و این مایه شرمساری است. مردم احساس می‌کنند کار ویژه‌ای از سوی دولتمردان انجام نمی‌شود جز بازدید و عکس گرفتن!

    طالبی، ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ضعف‌ها در الگوی ساخت‌وساز در قلعه‌گنج است؛ بسیاری از خانه‌ها هم‌سطح با پهنه سیلابی احداث شده‌اند. باید شورای شهر، شهرداری و شورای مسکن در بازنگری و اصلاح ضوابط ساخت‌وساز پیش‌قدم شوند.

    وی خواستار تصویب و اجرای الگوهای ساخت‌وساز مقاوم در برابر سیلاب در مناطق پرخطر شد و افزود: فرمانداری باید این فرایند را با جدیت مدیریت کند. همچنین در شهر قلعه‌گنج، توسعه شهر در پهنه‌ای سیل‌خیز بدون رعایت ملاحظات فنی انجام شده که نیازمند بازنگری فوری است.

    طالبی، با اشاره به کم‌کاری در اجرای سنگ‌چینی رودخانه‌ها گفت: در این حوزه و در برخی پروژه‌هایی که نیمه کاره رها شده است نیز ترک فعل‌هایی رخ داده که باید توسط دستگاه قضائی و سازمان بازرسی بررسی شود.

    استاندار کرمان با تاکید بر تهیه و تدوین طرح اطمینان بخشی از حفظ شهر قلعه‌گنج در برابر سیلاب تأکید کرد: مدیران باید با اشراف کامل بر مزایا و پیامدهای اقدامات، مسئولانه وارد عمل شوند.

    وی افزود: همچنین تدوین طرحی جامع برای ایمن‌سازی شهر قلعه‌گنج در برابر سیل ضروری است و ماشین‌آلات اجرایی باید در حالت آماده‌باش کامل قرار داشته باشند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *