ثبت جهانی خوراک، راهی برای احیای فرهنگ بومی کرمانشاه است

کرمانشاه- ایرنا- رییس سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه، با اشاره به دستاوردهای شهر خلاق خوراک گفت: «ثبت جهانی کرمانشاه به‌عنوان تنها شهر خلاق خوراک ایران، فرصتی برای احیای فرهنگ بومی، توسعه گردشگری و تعاملات بین‌المللی است؛ فرصتی که حالا کرمانشاه را به رای‌دهنده‌ جهانی در انتخاب شهرهای خلاق بدل کرده است.

لینک کوتاه مطلب
کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *