ثبت جهانی خوراک، راهی برای احیای فرهنگ بومی کرمانشاه است
کرمانشاه- ایرنا- رییس سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه، با اشاره به دستاوردهای شهر خلاق خوراک گفت: «ثبت جهانی کرمانشاه بهعنوان تنها شهر خلاق خوراک ایران، فرصتی برای احیای فرهنگ بومی، توسعه گردشگری و تعاملات بینالمللی است؛ فرصتی که حالا کرمانشاه را به رایدهنده جهانی در انتخاب شهرهای خلاق بدل کرده است.
کرمانشاه- ایرنا- رییس سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه، با اشاره به دستاوردهای شهر خلاق خوراک گفت: «ثبت جهانی کرمانشاه بهعنوان تنها شهر خلاق خوراک ایران، فرصتی برای احیای فرهنگ بومی، توسعه گردشگری و تعاملات بینالمللی است؛ فرصتی که حالا کرمانشاه را به رایدهنده جهانی در انتخاب شهرهای خلاق بدل کرده است.
دیدگاهتان را بنویسید