جهش در تولید بذور گندم در کرمانشاه؛ از دوروم ماکارونی تا ارقام جلال و سحر
کرمانشاه – ایرنا – استان کرمانشاه، گامهای بلندی در مسیر خودکفایی و ارتقای کیفیت بذور گندم برداشته به طوری که نه تنها نیاز منطقه به بذر گندم مرتفع و به خودکفایی رسیده است بلکه محققان این استان با معرفی ارقام جدید افقهای تازهای را برای کشاورزان استان گشودهاند؛ جهشی که از گندمهای دوروم مخصوص ماکارونی […]
کرمانشاه – ایرنا – استان کرمانشاه، گامهای بلندی در مسیر خودکفایی و ارتقای کیفیت بذور گندم برداشته به طوری که نه تنها نیاز منطقه به بذر گندم مرتفع و به خودکفایی رسیده است بلکه محققان این استان با معرفی ارقام جدید افقهای تازهای را برای کشاورزان استان گشودهاند؛ جهشی که از گندمهای دوروم مخصوص ماکارونی آغاز شده و تا ارقام استراتژیک نان پیش رفته است.
دیدگاهتان را بنویسید