خربزه “سیستو”؛ دستاورد بومی برای کشت در زمین‌های کم‌آب منطقه سیستان

زابل – ایرنا – در شرایطی که اقلیم خشک منطقه سیستان سال‌هاست کشاورزی را از رونق انداخته، پژوهشگران مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی سیستان و بلوچستان با معرفی رقم بومی و مقاوم خربزه "سیستو"، روزنه‌ای تازه برای احیای تولید و تاب‌آوری در برابر خشکسالی گشوده‌اند.

لینک کوتاه مطلب
کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *