آخرین اخبار
صفحه نخست / استانها > آذربایجان شرقی / استانها > آذربایجان غربی / استانها > اردبیل / استانها > اصفهان / استانها > البرز / استانها > ایلام / استانها > بوشهر / استانها > تهران / استانها > چهارمحال و بختیاری / استانها > خراسان جنوبی / استانها > خراسان رضوی / استانها > خراسان شمالی / استانها > خوزستان / استانها > زنجان / استانها > سمنان / استانها > سیستان و بلوچستان / استانها > فارس / استانها > قزوین / استانها > قم / استانها > کردستان / استانها > کرمان / استانها > کرمانشاه / استانها > کهگیلویه و بویراحمد / استانها > گلستان / استانها > گیلان / استانها > لرستان / استانها > مازندران / استانها > مرکزی / استانها > هرمزگان / استانها > همدان / استانها > یزد / اقتصاد > آب و انرژی / اقتصاد > اقتصاد ایران / اقتصاد > اقتصاد جهان / اقتصاد > بانک و بیمه وبورس / اقتصاد > راه و مسکن / اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت / اقتصاد > کار و تعاون / اقتصاد > کشاورزی و دامداری / بازار > بازار / بین الملل > آسیای شرقی و اقیانوسیه / بین الملل > آسیای غربی / بین الملل > آمریکای شمالی / بین الملل > آمریکای لاتین / بین الملل > اروپا / بین الملل > اوراسیا / بین الملل > ایران در جهان / بین الملل > غرب آسیا و آفریقای شمالی / جامعه > آسیب های اجتماعی / جامعه > آموزش و پرورش / جامعه > انتظامی / جامعه > جوان و خانواده / جامعه > حوادث و بلایا / جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی / جامعه > سایر حوزه ها / جامعه > شهری / جامعه > قضایی و حقوقی / جامعه > محیط زیست / جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری / حوزه و دانشگاه > آموزش عالی / حوزه و دانشگاه > حوزه / حوزه و دانشگاه > دانشجویی / دانش و فناوری > علم و دانش / دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات / دانش و فناوری > فناوری های نوین / دین و اندیشه > اسلام در جهان / دین و اندیشه > اندیشمندان و اندیشکده ها / دین و اندیشه > حوزه و نهادهاي ديني / دین و اندیشه > علوم انسانی / دین و اندیشه > قرآن و عترت / سلامت > بهداشت / سلامت > تغذیه / سلامت > درمان / سلامت > نظام سلامت / سیاست > احزاب و تشکلها / سیاست > امنیتی و دفاعی / سیاست > دولت / سیاست > سایر / سیاست > سیاست خارجی / سیاست > مجلس / عکس > استانی / عکس > خبری / عکس > دریافتی / عکس > منابع خارجی / فرهنگ و ادب > رسانه / فرهنگ و ادب > صنایع فرهنگی / فرهنگ و ادب > فرهنگ عمومی / فرهنگ و ادب > فرهنگ مقاومت / فرهنگ و ادب > کتاب و ادبیات / فیلم > اقتصاد / فیلم > اینفومهر / فیلم > جامعه / فیلم > سیاست / فیلم > فرهنگ و اندیشه / فیلم > ورزش / مجله مهر > دکه روزنامه / مجله مهر > دور دنيا / مجله مهر > دیگر رسانه‌ها / مجله مهر > فجازی / هنر > تئاتر / هنر > رادیو و تلویزیون / هنر > سینمای ایران / هنر > سینمای جهان / هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی / ورزش > توپ و تور / ورزش > سایر ورزشها / ورزش > فوتبال ایران / ورزش > فوتبال جهان / ورزش > کشتی و وزنه برداری / ورزش > ورزش های رزمی
  • رحیمی: اتفافات خوبی برای تکواندو ایران در راه است

    به گزارش خبرنگار مهر، اصغر رحیمی با بیان مطلب فوق افزود: همانطور که کشورها برای به دست آوردن جایگاه و کرسی‌های بین المللی با هم رقابت دارند، اتحادیه‌های قاره‌ای نیز با هم در توسعه تکواندو در قاره خود رقابت دارند، حتی نتایج بازی‌های المپیک در توزیع طلاها خیلی مهم است و یا در مسابقات قهرمانی […]

    اشتراک گذاری
    03 مرداد 1404
    کد مطلب : 40504

    به گزارش خبرنگار مهر، اصغر رحیمی با بیان مطلب فوق افزود: همانطور که کشورها برای به دست آوردن جایگاه و کرسی‌های بین المللی با هم رقابت دارند، اتحادیه‌های قاره‌ای نیز با هم در توسعه تکواندو در قاره خود رقابت دارند، حتی نتایج بازی‌های المپیک در توزیع طلاها خیلی مهم است و یا در مسابقات قهرمانی جهان توزیع مدال‌ها و جایگاه تیم‌های اول تا پنجم اهمیت ویژه ای دارد.

    وی افزود: این موضوع در رویکرد تیم مدیریتی جدید اتحادیه آسیا که نفرات جوان‌تری مسئولیت گرفتند و برخی از نفرات قبلی هم تکرار شدند، سیاست گذاری جدیدی تبیین شده و ما از ۶ ماه گذشته در جریان موضوع قرار گرفته و در گفتگو با نمایندگان سایر کشورها به این نتیجه رسیدیم که باید در تکواندو آسیا شاهد اتفاقات جدید و اساسی باشیم.

    رحیمی ادامه داد: این اتفاقات در بخش‌های فنی و مدیریتی شکل گرفته است. به عنوان مثال در بازی‌های آسیایی مسابقات تکواندو از هشت وزن به ۶ وزن کاهش یافت، این روند با ۵ وزن ادامه یافت تا اینکه در ناگویا مسابقات این رشته در چهار وزن برگزار می‌شود. اعتقاد ما این است که این موضوع یک مشکل مدیریتی است که باید جدی تر اتحادیه آسیا و فدراسیون جهانی پیگیری می‌کرد. این در حالی است که بازی‌های اروپایی یا آفریقا همه در هشت وزن برگزار می‌شود، طبیعی است که قاره آسیا در جمع کردن امتیاز برای المپیک لوس آنجلس عقب تر است، علی رغم آنکه قدرت اصلی تکواندو جهان در آسیاست.

    مدیر اجرایی آکادمی تکواندو با اشاره به رویکرد علمی این مرکز اظهار داشت: به احتمال زیاد بعد از هماهنگی با فدراسیون جهانی و کمیته بین المللی المپیک به «آکادمی المپیک تکواندو آسیا» تغییر نام خواهد داد. مرکز این آکادمی در کره جنوبی است و بخش عملیاتی و حرفه‌ای آن در اختیار ما خواهد بود که قرار شد پروپزالی برای آن طراحی کنیم. البته قرار بود این مسئولیت به دو نفر از دو کشور مختلف واگذار شود، در نهایت این مأموریت به ما سپرده شد. قرار شد برنامه مفصلی همراه با پیش بینی بودجه تهیه و در یک جلسه در کره جنوبی با حضور رئیس اتحادیه آسیا و دیگر مسئولین از این برنامه دفاع کنیم.

    وی در خصوص انتخابات اتحادیه تکواندو آسیا گفت: در شروع این پروسه قرار بود آقای ساعی برای پست ریاست آسیا نامزد شود. در همان مقطع یک برنامه استراتژیک توسعه تکواندو آسیا آماده و ارسال کرده بودیم. ولی پس از جلسه حضوری با رئیس فدراسیون جهانی در فجیره احساس کردیم اینها نمی‌خواهند تکواندو آسیا از دست کره ائیها خارج شود. اگر وارد این موضوع می‌شدیم احتمال داشت که موفق به اخذ رأی نشده و ارتباط خوب خود با اتحادیه آسیا را تضعیف کنیم. در همین ارتباط اخذ کرسی در پست‌های بعدی را بررسی کردیم. چیزی که در انتخابات اتفاق افتاد و نفراتی که برای هیأت اجرایی و نواب رئیس انتخاب شدند، در جلسات سالیانه خود تصمیماتی در ارتباط با موضوعات مختلف اتخاذ خواهند کرد.

    وی ادامه داد: آکادمی علمی آسیا می‌تواند خیلی مؤثر بوده و نقش آفرینی کند. برنامه استراتژیکی که قبلاً داده بودیم، بسیار مورد توجه مسئولین جدید قرار گرفت. بر همین اساس برنامه خود را برای این آکادمی با کیفیت به مراتب بالاتری برای توسعه تکواندو آسیا ارائه خواهیم داد. این دیگر بستگی دارد چقدر جدی باشند روی این برنامه، ولی ما آمادگی داریم کار را با جدیت پیش ببریم و یک کار اثر گذار را برای تکواندو قاره کهن انجام دهیم و اینکه برای سال‌های آینده بتوانیم به واسطه آن شرایط تکواندو ایران و آسیا را بهبود دهیم.

    مدیر اجرایی آکادمی تکواندو آسیا در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این می‌تواند مقدمه‌ای باشد بر تداوم تعامل با اتحادیه آسیا و ان شاالله در انتخابات فدراسیون جهانی در حاشیه مسابقات قهرمانی جهان در چین بتوانیم در هیأت اجرایی WT هم ورود کنیم تا هم در قاره و هم در تشکیلات جهانی نقش آفرینی اثر گذار و بدون تنش با دیگر کشورهای عضو داشته باشیم.

    رحیمی در پایان گفت: برنامه ریزی ما ادامه خواهد داشت تا در آبان ماه و انتخابات فدراسیون جهانی هم موفق باشیم. البته کار سختی داریم، در همین آسیا هم کار بزرگی صورت گرفت. انتخابات محدودتر شده بود و الان هم طبق سهمیه اعلام شده آسیایی‌ها فقط سه نفر می‌توانند عضو فدراسیون جهانی داشته باشد که این موضوع کار را خیلی سخت می‌کند، چرا که داوطلب زیاد است و نفرات کره جنوبی هم در همین مسیر تلاش می‌کنند. ولی ما میریم به سمتی که آنجا هم نقش آفرینی کنیم و ان شاالله اتفاق خوبی برای کشور و تکواندو ایران رقم بخورد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *