غنیسازی نان با نوعی قارچ موجود در خاک
تهران- ایرنا- دانشمندان کشف کردند که یک قارچ رایج در خاک به نام رایزوفاگوس ایررگولاریس (Rhizophagus irregularis) میتواند بدون نیاز به افزودنیهای شیمیایی یا مهندسی ژنتیک، به طور طبیعی ارزش غذایی گندم نان را افزایش دهد.
تهران- ایرنا- دانشمندان کشف کردند که یک قارچ رایج در خاک به نام رایزوفاگوس ایررگولاریس (Rhizophagus irregularis) میتواند بدون نیاز به افزودنیهای شیمیایی یا مهندسی ژنتیک، به طور طبیعی ارزش غذایی گندم نان را افزایش دهد.
دیدگاهتان را بنویسید