آخرین اخبار

غنی‌سازی نان با نوعی قارچ موجود در خاک

تهران- ایرنا- دانشمندان کشف کردند که یک قارچ رایج در خاک به نام رایزوفاگوس ایررگولاریس (Rhizophagus irregularis) می‌تواند بدون نیاز به افزودنی‌های شیمیایی یا مهندسی ژنتیک، به طور طبیعی ارزش غذایی گندم نان را افزایش دهد.

اشتراک گذاری
08 مرداد 1404
کد مطلب : 53537

تهران- ایرنا- دانشمندان کشف کردند که یک قارچ رایج در خاک به نام رایزوفاگوس ایررگولاریس (Rhizophagus irregularis) می‌تواند بدون نیاز به افزودنی‌های شیمیایی یا مهندسی ژنتیک، به طور طبیعی ارزش غذایی گندم نان را افزایش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *