آخرین اخبار
صفحه نخست / استانها > آذربایجان شرقی / استانها > آذربایجان غربی / استانها > اردبیل / استانها > اصفهان / استانها > البرز / استانها > ایلام / استانها > بوشهر / استانها > تهران / استانها > چهارمحال و بختیاری / استانها > خراسان جنوبی / استانها > خراسان رضوی / استانها > خراسان شمالی / استانها > خوزستان / استانها > زنجان / استانها > سایر / استانها > سمنان / استانها > سیستان و بلوچستان / استانها > فارس / استانها > قزوین / استانها > قم / استانها > کردستان / استانها > کرمان / استانها > کرمانشاه / استانها > کهگیلویه و بویراحمد / استانها > گلستان / استانها > گیلان / استانها > لرستان / استانها > مازندران / استانها > مرکزی / استانها > هرمزگان / استانها > همدان / استانها > یزد / اقتصاد > آب و انرژی / اقتصاد > اقتصاد ایران / اقتصاد > اقتصاد جهان / اقتصاد > بانک و بیمه وبورس / اقتصاد > راه و مسکن / اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت / اقتصاد > کار و تعاون / اقتصاد > کشاورزی و دامداری / بازار > بازار / بین الملل > آسیای شرقی و اقیانوسیه / بین الملل > آسیای غربی / بین الملل > آمریکای شمالی / بین الملل > آمریکای لاتین / بین الملل > اروپا / بین الملل > اوراسیا / بین الملل > ایران در جهان / بین الملل > غرب آسیا و آفریقای شمالی / جامعه > آسیب های اجتماعی / جامعه > آموزش و پرورش / جامعه > انتظامی / جامعه > جوان و خانواده / جامعه > حوادث و بلایا / جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی / جامعه > سایر حوزه ها / جامعه > شهری / جامعه > قضایی و حقوقی / جامعه > محیط زیست / جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری / حوزه و دانشگاه > آموزش عالی / حوزه و دانشگاه > حوزه / حوزه و دانشگاه > دانشجویی / دانش و فناوری > علم و دانش / دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات / دانش و فناوری > فناوری های نوین / دین و اندیشه > اسلام در جهان / دین و اندیشه > اندیشمندان و اندیشکده ها / دین و اندیشه > حوزه و نهادهاي ديني / دین و اندیشه > علوم انسانی / دین و اندیشه > قرآن و عترت / سلامت > بهداشت / سلامت > تغذیه / سلامت > درمان / سلامت > نظام سلامت / سیاست > احزاب و تشکلها / سیاست > امنیتی و دفاعی / سیاست > دولت / سیاست > سایر / سیاست > سیاست خارجی / سیاست > مجلس / عکس > استانی / عکس > خبری / عکس > دریافتی / عکس > منابع خارجی / فرهنگ و ادب > رسانه / فرهنگ و ادب > صنایع فرهنگی / فرهنگ و ادب > فرهنگ عمومی / فرهنگ و ادب > فرهنگ مقاومت / فرهنگ و ادب > کتاب و ادبیات / فیلم > اقتصاد / فیلم > اینفومهر / فیلم > جامعه / فیلم > سیاست / فیلم > فرهنگ و اندیشه / فیلم > ورزش / مجله مهر > دکه روزنامه / مجله مهر > دور دنيا / مجله مهر > دیگر رسانه‌ها / مجله مهر > فجازی / هنر > تئاتر / هنر > رادیو و تلویزیون / هنر > سینمای ایران / هنر > سینمای جهان / هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی / ورزش > توپ و تور / ورزش > سایر ورزشها / ورزش > فوتبال ایران / ورزش > فوتبال جهان / ورزش > کشتی و وزنه برداری / ورزش > ورزش های رزمی
  • فضای مجازی را باید از اشغال دشمن خارج کنیم

    به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه سوم مرداد ماه کرج گفت: پنجم مرداد ماه سال ۱۳۵۸ مردم برای اولین بار طعم شیرین نماز جمعه را چشیدند و اولین نماز جمعه به امامت آیت‌الله طالقانی برگزار شد. نهال نماز جمعه از زمین چمن دانشگاه تهران جوانه زد و امروز این […]

    اشتراک گذاری
    03 مرداد 1404
    کد مطلب : 41343

    به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه سوم مرداد ماه کرج گفت: پنجم مرداد ماه سال ۱۳۵۸ مردم برای اولین بار طعم شیرین نماز جمعه را چشیدند و اولین نماز جمعه به امامت آیت‌الله طالقانی برگزار شد. نهال نماز جمعه از زمین چمن دانشگاه تهران جوانه زد و امروز این شجره طیبه به سان درختی تنومند بر همه کشور سایه‌گستر شده است. این ابتکار نورانی دین و پایگاه نشر اندیشه‌های دینی و انقلابی به امر امام (ره) و با هدف تحقق آرمان‌های سیاسی و اجتماعی احیا شد.

    امام جمعه کرج افزود: نماز جمعه کارکردهای مهمی در زمینه عبادی، تربیتی، سیاسی، انسان‌سازی، اجتماع‌سازی و حتی تمدن‌سازی دارد. نماز جمعه جایگاهی است که تبلیغات سو دشمن را خنثی و امیدآفرینی می‌کند.

    وی بر لزوم حضور مردم در نماز جمعه تأکید و خاطرنشان کرد: رسول خدا (ص) درباره بی اعتنایی نسبت به حضور در نماز جمعه هشدار داده‌اند و فرموده‌اند «کسی که در دوران حیات من یا پس از من تا روز قیامت، نماز جمعه را ترک کند و چه آن را انکار کند یا سبک بشمارد؛ خداوند پراکندگی کار او را سامان ندهد و امر او را مبارک نکند.»

    آیت الله حسینی همدانی افزود: بنابراین بی اعتنا بودن به نماز جمعه خوب نیست و لااقل باید هر سه هفته یک بار در آن شرکت کرد. رسول خدا (ص) همچنین می‌فرمایند «اگر مردم ثواب رفتن به سوی نماز جمعه را می‌دانستند؛ بر سر کسب ثواب آن به منازعه پرداخته و سرانجام به قرعه‌کشی می‌پرداختند.»

    وی ادامه داد: نماز جمعه یک نهاد رحمانی است. البته این با اسلام رحمانی که گفته می‌شود و حرف باطلی است تفاوت دارد. نماز جمعه یک نهاد مردمی، انقلابی و جهادی است که مطالبه گری می‌کند. نماز جمعه یک نهاد امامتی و وابسته به دستگاه رهبری است. یک نهاد روحانیتی است. یک نهاد حاکمیتی و نماد حاکمیت دینی است. نماز جمعه امتی و مردم پایه است و اگر حضور مردم نباشد؛ نماز جمعه شکل نمی‌گیرد پس مخاطبان نماز جمعه باید فراگیر باشند.

    وی در ادامه با بیان اینکه نهاد نماز جمعه مردمی‌ترین نهاد کشور است، گفت: نماز جمعه یک نهاد تعاملی است. درست است که سخن در اختیار امام جمعه است اما باید جای مطالبه‌گری مردم باشد و حرف مردم از دهان امام جمعه خارج شود. اگر این موارد در کنار هم قرار گیرد؛ نهاد نماز جمعه شکل می‌گیرد.

    نماینده ولی فقیه در البرز در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه با بیان اینکه اگر مسئولان از مردم فاصله بگیرند گرفتار می‌شوند، گفت: مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر استکبار که یک مفهوم بر گرفته از قرآن است. این وحدت و مودت مورد طمع دشمنان بوده و هر وقت توانستند تیغی به آن کشیدند اما موفق نشدند. مردم همیشه منسجم در کنار هم و با هم بوده‌اند.

    وی افزود: دشمن در طول این سال‌ها از شبکه نفاق بیشترین استفاده را کرده و بیشترین بهره را برده و اینها هم بیشترین کمک را به دشمن کرده‌اند. پنجم مرداد ۱۳۶۷ با یک محاسبه غلط و شش روز بعد از قطعنامه ۵۹۸ به دنبال فروغی برای جاویدان شدن بودند اما مردم وارد صحنه شده و برای آنها سقوطی جاویدان رقم زدند.

    وی با بیان اینکه منافقان ۱۷ هزار نفر از مردم بیگناه را به شهادت رساندند، افزود: بعد از شکست حقارت‌بار، این گروه وارد دوران رکود شد و شروع به خرابکاری کرد. به دشمنان ملت کمک کردند. اگر بتوانند ترور می‌کنند و اگر نتوانند ترول می‌کنند. به اوباش و افراد شروری که در خیابان و گذرگاه‌ها جلوی مردم را می‌گرفتند و مسخره و اذیت می‌کردند در فرهنگ برخی ملل ترول می‌گویند. بعدها این وارد فضای مجازی هم شد. اینها در فضای مجازی آلت دست نظام استکباری و صهیونیست‌ها هستند و علیه افراد و گروه‌ها و کشورهایی که مقابل زیاده خواهی استکبار و رژیم صهیونیستی ایستاده‌اند دست به عملیات ترولیستی می‌زنند. با شناسه و اکانت‌های جعلی، خبرسازی دروغ و شایعه‌پراکنی و سیاه‌نمایی علیه ایران و مسئولان را در دستور کار قرار داده و تلاش می‌کنند اقتدار نیروهای نظامی و انتظامی و سرمایه ملی را در نظر مردم بشکنند.

    وی افزود: اینها به دنبال آن هستند تا سرمایه‌های سیاسی و اجتماعی نظام به ویژه رهبر معظم انقلاب به عنوان دیده‌بان، فرمانده میدان و لنگرگاه ثبات و اقتدار نظام را تخریب و امید به آینده را با دامن زدن به برخی ضعف‌ها کم کنند. به دنبال این هستند تا از فضای مجازی رها، بیشترین استفاده را برای ضربه زدن به فرهنگ و هنجارشکنی فرهنگی استفاده کنند. در اذهان مردم القا کنند که همه مشکلات مربوط به قطع ارتباط با دشمن است و تنها راه نجات کشور در ارتباط با مذاکره با آمریکا است.

    امام جمعه کرج خاطرنشان کرد: امروز به شدت احتیاج داریم که تنگه فضای مجازی با عملیات مرصاد از اشغال دشمن و ترولیست‌ها خارج شود. باید نیروهای جبهه انقلاب فعالانه و نه منفعلانه عرصه را در دست داشته باشند و اقدام به تولید محتوای مؤثر و جریان‌ساز کنند. حتماً باید قرارگاهی عمل کرد تا موفق بود وگرنه نتیجه نخواهد داشت.

    وی در ادامه با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و سکوت سازمان‌های بین‌المللی گفت: به ما گفتند چرا برای دفاع از خودتان از سلاح خوشه‌ای استفاده کرده‌اید. ما به آنها می‌گوئیم اگر نترسیده بودید و به شرارت ادامه می‌دادید؛ امروز وجود نداشتید و نابود شده بودید. به فرموده امام (ره) همه دنیا به دنیال محو کامل این فاسد و مفسد از صحنه روزگار هستند و تا آن روز هر فرصتی که داشته باشند او را لعن می‌کنند.

    امام جمعه کرج در بخش پایانی نماز جمعه امروز با اشاره به مشکلات مربوط به آب گفت: باید مواظب باشیم منافقان این را مستمسک نکنند تا آن را علیه ما استفاده کنند. بصیر باشید مشکلی است که وجود دارد باید جبران شود همه باید مسیر درست را دنبال کنیم.

    وی افزود: از مجلس می‌خواهیم سیاست‌های رهبری را در حوزه حکمرانی آب پیگیری و دولت آن را عملیاتی کند. مردم هم گول حرف‌های منافقان را نخورند. دستگاه‌ها هم کمک کنند و مردم را عصبانی نکنند. اگر قرار است برق یا آب قطع شود طبق برنامه و با اعلام قبلی قطع شود. مردم همراه هستند و نباید آنها را ناراحت کرد. ممکن است دشمن از این استفاده کند و خواسته‌ها را به سمت غیرمعقول سوق دهد. در نقاطی که آب ۱۲ ساعت قطع شده باید با تانکر به مردم آب برسانند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *