آخرین اخبار

فیلم | شیرمال و کماچ، سوغات چندصدساله سمنان

سمنان – ایرنا – سمنان از دیرباز مهد پخت انواع نان بوده که به برای مصرف روزانه یا سوغات کاربرد داشته. شیرمال و کماچ معروف‌ترین سوغات خوراکی این شهر است که در انواع مختلف شیری،‌ مغزدار،‌ کنجدی،‌ گردویی،‌ و چهارمغز پخته می‌شود. خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) به سراغ این سوغات دوست‌داشتنی دارالمرحمه رفته و مراحل مختلف […]

اشتراک گذاری
12 مرداد 1404
کد مطلب : 63847

سمنان – ایرنا – سمنان از دیرباز مهد پخت انواع نان بوده که به برای مصرف روزانه یا سوغات کاربرد داشته. شیرمال و کماچ معروف‌ترین سوغات خوراکی این شهر است که در انواع مختلف شیری،‌ مغزدار،‌ کنجدی،‌ گردویی،‌ و چهارمغز پخته می‌شود. خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) به سراغ این سوغات دوست‌داشتنی دارالمرحمه رفته و مراحل مختلف آماده‌سازی تا بسته‌بندی آن را به تصویر کشیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *