محدود کردن یا حذف مواد پروتئینی در دوران شیردهی برای مادر و نوزاد مضر است

تهران – ایرنا – دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور نادرست مبنی بر اینکه مادران شیرده باید ۴۰ روز پس از زایمان از گوشت قرمز، مرغ، تخم‌مرغ و حبوبات خودداری کنند یا تنها روغن و غذای مخصوص مصرف کنند، اعلام کرد که حذف یا محدود کردن منابع پروتئینی در دوران شیردهی می‌تواند برای مادر و نوزاد مضر باشد.

لینک کوتاه مطلب
کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *