آخرین اخبار
صفحه نخست / استانها > آذربایجان شرقی / استانها > آذربایجان غربی / استانها > اردبیل / استانها > اصفهان / استانها > البرز / استانها > ایلام / استانها > بوشهر / استانها > تهران / استانها > چهارمحال و بختیاری / استانها > خراسان جنوبی / استانها > خراسان رضوی / استانها > خراسان شمالی / استانها > خوزستان / استانها > زنجان / استانها > سایر / استانها > سمنان / استانها > سیستان و بلوچستان / استانها > فارس / استانها > قزوین / استانها > قم / استانها > کردستان / استانها > کرمان / استانها > کرمانشاه / استانها > کهگیلویه و بویراحمد / استانها > گلستان / استانها > گیلان / استانها > لرستان / استانها > مازندران / استانها > مرکزی / استانها > هرمزگان / استانها > همدان / استانها > یزد / اقتصاد > آب و انرژی / اقتصاد > اقتصاد ایران / اقتصاد > اقتصاد جهان / اقتصاد > بانک و بیمه وبورس / اقتصاد > راه و مسکن / اقتصاد > سایر حوزه ها / اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت / اقتصاد > کار و تعاون / اقتصاد > کشاورزی و دامداری / بازار > بازار / بازار > خرده فروشی و خدمات / بازار > خودرو / بین الملل > آسیای شرقی و اقیانوسیه / بین الملل > آسیای غربی / بین الملل > آفریقای مرکزی و جنوبی / بین الملل > آمریکای شمالی / بین الملل > آمریکای لاتین / بین الملل > اروپا / بین الملل > اوراسیا / بین الملل > ایران در جهان / بین الملل > غرب آسیا و آفریقای شمالی / جامعه > آسیب های اجتماعی / جامعه > آموزش و پرورش / جامعه > انتظامی / جامعه > جوان و خانواده / جامعه > حوادث و بلایا / جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی / جامعه > سایر حوزه ها / جامعه > شهری / جامعه > قضایی و حقوقی / جامعه > محیط زیست / جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری / حوزه و دانشگاه > آموزش عالی / حوزه و دانشگاه > حوزه / حوزه و دانشگاه > دانشجویی / دانش و فناوری > علم و دانش / دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات / دانش و فناوری > فناوری های نوین / دین و اندیشه > اسلام در جهان / دین و اندیشه > اندیشمندان و اندیشکده ها / دین و اندیشه > حوزه و نهادهاي ديني / دین و اندیشه > علوم انسانی / دین و اندیشه > قرآن و عترت / سلامت > بهداشت / سلامت > تغذیه / سلامت > درمان / سلامت > نظام سلامت / سیاست > احزاب و تشکلها / سیاست > امنیتی و دفاعی / سیاست > انقلاب اسلامی / سیاست > دولت / سیاست > رهبری / سیاست > سایر / سیاست > سیاست خارجی / سیاست > مجلس / عکس > استانی / عکس > برگزیده / عکس > خبری / عکس > دریافتی / عکس > مستند / عکس > منابع خارجی / فرهنگ و ادب > رسانه / فرهنگ و ادب > صنایع فرهنگی / فرهنگ و ادب > فرهنگ عمومی / فرهنگ و ادب > فرهنگ مقاومت / فرهنگ و ادب > کتاب و ادبیات / فیلم > استان ها / فیلم > اقتصاد / فیلم > اینفومهر / فیلم > بین الملل / فیلم > جامعه / فیلم > دانش و فناوری / فیلم > دین و آیین / فیلم > سلامت / فیلم > سیاست / فیلم > فرهنگ و اندیشه / فیلم > هنر / فیلم > ورزش / مجله مهر > دکه روزنامه / مجله مهر > دور دنيا / مجله مهر > دور و بر / مجله مهر > دیگر رسانه‌ها / مجله مهر > زندگی / مجله مهر > فجازی / مجله مهر > گپ‌وگفت / مجله مهر > گزارش ویژه / هنر > تئاتر / هنر > رادیو و تلویزیون / هنر > سینمای ایران / هنر > سینمای جهان / هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی / ورزش > توپ و تور / ورزش > سایر ورزشها / ورزش > فوتبال ایران / ورزش > فوتبال جهان / ورزش > کشتی و وزنه برداری / ورزش > ورزش های رزمی
  • نرخ غذای دانشجویی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ اعلام شد؛ نحوه محاسبه ژتون

    به گزارش خبرنگار مهر، شاپور رمضانی صندوق رفاه دانشجویان در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تحت پوشش وزارت علوم تحقیقات و فناوری پردیس‌ها، مجتمع‌های آموزشی وابسته رؤسای پژوهشگاه‌ها رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز وابسته به وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی رئیس دانشگاه ملی مهارت اعلام کرد: ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید و آرزوی […]

    اشتراک گذاری
    23 شهریور 1404
    کد مطلب : 175801

    به گزارش خبرنگار مهر، شاپور رمضانی صندوق رفاه دانشجویان در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تحت پوشش وزارت علوم تحقیقات و فناوری پردیس‌ها، مجتمع‌های آموزشی وابسته رؤسای پژوهشگاه‌ها رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز وابسته به وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی رئیس دانشگاه ملی مهارت اعلام کرد:

    ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون برای همه دانشجویان و دانشگاهیان عزیز بدین وسیله به استحضار می‌رساند به منظور ایجاد وحدت رویه در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در تعیین سهم دانشجویان از قیمت تأمین غذای دانشجویی، بر اساس میانگین قیمت تمام شده غذای دانشجویی به تفکیک قیمت غذای پرهزینه، متوسط هزینه و کم هزینه (ناهار شام و صبحانه) که در جلسه هیئت امنای صندوق رفاه دانشجویان به تصویب رسیده است در قالب دستورالعمل غذای دانشجویی برای استحضار و اجرا در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ ابلاغ می‌گردد.

    دستورالعمل استفاده دانشجویان از غذای دانشجویی

    سهم دانشجو از تأمین هزینه غذا در طی سنوات عادی مجاز تحصیل (کاردانی چهار نیمسال، کارشناسی هشت نیمسال، کارشناسی ارشد چهار نیمسال، دکترای حرفه‌ای و دکترای مستقیم دوازده نیمسال، دکترای تخصصی ناپیوسته و دکترای دستیاری هشت نیمسال، دکترای پیوسته شانزده نیمسال و پسادکتری برای هر دوره دو نیمسال) به تفکیک قیمت غذای پرهزینه، متوسط هزینه و کم هزینه به ترتیب ۲۲،۰۰۰ تومان ۱۷،۰۰۰ تومان و ۱۱،۰۰۰ تومان تعیین گردید.

    سهم دانشجو از تأمین هزینه غذای دانشجویی برای دانشجویان سنوات اضافه: نیمسال اول اضافه ۲ برابر، نیمسال دوم اضافه ۳ برابر، نیمسال سوم اضافه ۴ برابر، نیمسال چهارم اضافه ۵ برابر سهم دانشجوی سنوات عادی مجاز از تأمین غذای دانشجویی در طول سال تحصیلی و نیمسال پنجم اضافه و بالاتر ۱۰۰ درصد قیمت تمام شده غذا تعیین گردید.

    تبصره: در هر صورت سهم دانشجو در سنوات اضافه از قیمت تمام شده غذا در هر سال تحصیلی بیشتر نخواهد شد.

    قیمت‌های تعیین شده غذای دانشجویی در این مصوبه صرفاً برای نیم سال‌های اول و دوم هر سال تحصیلی است و شامل ترم تابستانی نیست. تعیین میزان کمک دانشگاه‌ها برای تأمین هزینه غذای دانشجویی در غذاخوری‌های مکمل و همچنین ترم تابستانی بر عهده خود دانشگاه‌ها بوده و مستثنی از مفاد این مصوبه است.

    دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌توانند در شرایط خاص و با توجه به شرایط جغرافیایی اقتصادی و منطقه‌ای با تشخیص هیئت رئیسه تا ۲۰ درصد مبلغ تعیین شده را افزایش دهند.

    لازم به ذکر است از تاریخ ابلاغ این بخشنامه کلیه بخشنامه‌ها و ابلاغیه‌های قبلی مغایر با این، بخشنامه ملغی و بلااثر می‌گردد.

    سهم دانشجو از قیمت هر پرس غذای دانشجویی (قیمت ژتون) در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴

    عنوان قیمت مصوب مبالغ به تومان
    نوع غذا کم هزینه ۱۱۰۰۰
    متوسط هزینه ۱۷۰۰۰
    پر هزینه ۲۲۰۰۰

    نحوه محاسبه سهم دانشجو (قیمت ژتون) برای دانشجویان سنوات اضافی در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴

    تعداد نیمسال اضافه سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵
    یک نیمسال اضافه ۲ برابر قیمت مصوب
    دو نیمسال اضافه ۳ برابر قیمت مصوب
    سه نیمسال اضافه ۴ برابر قیمت مصوب
    ۴ نیمسال اضافه ۵ برابر قیمت مصوب
    ۵ نیمسال اضافه و بالاتر ۱۰۰ درصد قیمت تمام شده

    در هر صورت قیمت ژتون غذا برای دانشجویان سنواتی از قیمت تمام شده غذا در هر سال تحصیلی بیشتر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *