نوسازی بافتهای ناکارآمد شهری کردستان نیازمند تامین منابع مالی است
به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین جمشیدی بعدازظهر پنجشنبه در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان با ارائه گزارشی از وضعیت نوسازی بافتهای فرسوده، بر لزوم تأمین اعتبارات و تسهیلات بانکی برای تسریع در اجرای پروژهها تأکید و اظهار کرد: استان کردستان در ۹ شهر اصلی دارای محدودههای مصوب بافت بازآفرینی به مساحت ۱۳ هزار و ۵۸۰ […]
به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین جمشیدی بعدازظهر پنجشنبه در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان با ارائه گزارشی از وضعیت نوسازی بافتهای فرسوده، بر لزوم تأمین اعتبارات و تسهیلات بانکی برای تسریع در اجرای پروژهها تأکید و اظهار کرد: استان کردستان در ۹ شهر اصلی دارای محدودههای مصوب بافت بازآفرینی به مساحت ۱۳ هزار و ۵۸۰ هکتار است.
وی اظهار داشت: حدود پنج هزار هکتار از این محدودهها ناکارآمد بوده و ۳۶ درصد جمعیت فعال شهری در این بافتها ساکن هستند که نشاندهنده تراکم بالای جمعیت و نیاز مبرم به خدمات زیرساختی و نوسازی است.
جمشیدی با بیان اینکه سهمیه نوسازی استان در سال گذشته ۲ هزار واحد بوده که به طور کامل محقق شده است، افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون روند نوسازی در استان صعودی بوده و بر اساس آمار شرکت بازآفرینی، این ضوابط توانسته اثربخشی خود را نشان دهد.
وی تصریح کرد: با وجود تحقق سهمیه نوسازی، منابع مالی و تسهیلات بانکی همچنان چالش اصلی این حوزه است و سال گذشته ۳۲۸ واحد مشمول تسهیلات بانکی شد که تنها ۲۸۵ واحد آن به دلیل مشکلات متقاضیان جذب شد.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی کردستان همچنین از کاهش سهمیه قیر رایگان استان در سال گذشته خبر داد و گفت: این سهمیه به ۷۳۷ تن کاهش یافته و با وجود پیگیریها، انتظار میرود دولت در این زمینه حمایت بیشتری داشته باشد.
وی اولویت اصلی تکمیل پروژههای نیمهتمام را در حوزه مدرسهسازی عنوان کرد و یادآور شد: با توجه به رویکرد دولت در نهضت ملی مدرسهسازی، تلاش میکنیم پروژههای دارای پیشرفت فیزیکی بالا هرچه سریعتر به اتمام برسد.
جمشیدی در پایان با اشاره به عدم تحقق ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب سفر رئیسجمهور به استان، خواستار تدوین سند تحول بازآفرینی برای کل استان شد و گفت: این سند باید با مشارکت مردم و دستگاههای تخصصی تهیه شود تا بهعنوان مبنای برنامههای آتی در نوسازی و توسعه بافتهای هدف قرار گیرد.
دیدگاهتان را بنویسید