پارک علم و فناوری زنجان حمایت از شرکتهای فناور را تقویت میکند
به گزارش خبرنگارمهر، احسان خواصی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: پارک علم و فناوری زنجان با اجرای طرح ارزیابی جامع شرکتهای فناور، حمایت هدفمند و توسعه مراکز رشد مشترک را در دستور کار قرار داد. هدف، تقویت زیستبوم نوآوری استان و افزایش موفقیت کسبوکارهای فناور است. وی افزود: این مجموعه با اجرای […]
به گزارش خبرنگارمهر، احسان خواصی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: پارک علم و فناوری زنجان با اجرای طرح ارزیابی جامع شرکتهای فناور، حمایت هدفمند و توسعه مراکز رشد مشترک را در دستور کار قرار داد. هدف، تقویت زیستبوم نوآوری استان و افزایش موفقیت کسبوکارهای فناور است.
وی افزود: این مجموعه با اجرای طرحی جامع برای ارزیابی شرکتهای فناور و توسعه مراکز رشد مشترک، به دنبال ارتقاء کیفیت و اثربخشی حمایتهای خود است.
خواصی با اشاره به حضور سه پارک علم و فناوری وابسته به دانشگاههای مختلف در استان زنجان، بیان داشت: این تنوع در ابتدا چالشی برای اکوسیستم فناوری به شمار میرفت، اما اکنون به فرصت مناسبی برای همافزایی و همکاریهای بیشتر تبدیل شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان گفت: مراکز رشد مشترک با همکاری جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد راهاندازی شدهاند و برنامههایی برای ایجاد مراکز مشابه با دانشگاه علوم پزشکی، مرکز تحقیقات کشاورزی و سازمان فنی و حرفهای در دست پیگیری است.
خواصی با تأکید بر محورهای اصلی فعالیت پارک شامل فناوری، نوآوری و خلق ثروت، گفت: نقش اصلی پارک تسهیلگری و کمک به کاهش میزان شکست شرکتهای نوپا است.
وی همچنین از انجام ارزیابی تخصصی بیش از ۱۵۰ شرکت فناور خبر داد و افزود: این بررسیها توسط تیمی متشکل از ارزیابان حوزه فناوری و کسبوکار انجام شده و بیش از ۲۰ شرکت موفق به کسب امتیاز بالایی در این ارزیابیها شدهاند.
خواصی خاطرنشان کرد: هدف از این ارزیابیها شناسایی دقیق نیازهای شرکتها است تا بتوان بستههای حمایتی متناسب با سطح رشد هر یک را ارائه کرد. از جمله این بستهها، ارائه تسهیلات مالی تا سقف ۸۰۰ میلیون تومان برای شرکتهای در مراحل پسارشد و بستههای حمایتی دیگر برای شرکتهای در مراحل رشد اولیه است.
رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان با بیان اینکه منابع مالی محدود است، بر ضرورت هوشمندسازی حمایتها تاکید کرد و گفت: حتی در همکاری با شرکتهای بزرگ، مدلهای متنوعی مانند تأسیس مراکز تحقیق و توسعه و شرکتهای زایشی در نظر گرفته شده است.
وی همچنین از برگزاری رویدادهای ملی و استانی با محوریت انتقال تجربه و تعامل صنعت و فناوری خبر داد و به رویداد تخصصی پیشرو در زمینه ناترازی انرژی اشاره کرد و گفت: این رویداددر اتاق بازرگانی زنجان برگزار شود. این رویداد توانسته است از میان ایدههای ارسالی، چند ایده برتر را برای جذب سرمایهگذاری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان معرفی کند.
خواصی در ادامه در خصوص محدودیتهای فضای فیزیکی پارک گفت: فضای کنونی پارک علم و فناوری تنها حدود ۲ هزار متر مربع مساحت دارد و برای توسعه زیرساختها به سرمایهگذاری قابل توجهی نیاز است.
وی افزود: در این زمینه مذاکراتی با دانشگاه زنجان انجام شده تا زمینی به مساحت ۳۰ هکتار که پیشتر مصوب شده، به منظور ایجاد منطقه ویژه نوآوری در اختیار پارک قرار گیرد.
رئیس پارک علم و فناوری زنجان با بیان امیدواری نسبت به تحقق این پروژه گفت: هدف ما ایجاد محیطی مشابه ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف است تا با همافزایی دانشگاه، صنعت و شرکتهای فناور، اکوسیستم نوآوری استان بیش از پیش رشد و توسعه یابد.
دیدگاهتان را بنویسید