آخرین اخبار

پیشگیری از کمبود کالاهای اساسی؛ ضرورت برنامه‌ریزی و مدیریت بهینه در بحران‌ها

کنگاور – ایرنا- در نشستی در شهرستان کنگاور، کارشناسان و مسوولان به بررسی علل کمبود کالاهای اساسی در زمان بحران‌ها پرداختند و بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت ذخایر و اطلاع‌رسانی مؤثر به مردم تأکید کردند. با توجه به تجارب جهانی، راهکارهایی برای جلوگیری از نوسانات بازار و تأمین امنیت غذایی شهروندان مطرح شد.

اشتراک گذاری
29 تیر 1404
کد مطلب : 27764

کنگاور – ایرنا- در نشستی در شهرستان کنگاور، کارشناسان و مسوولان به بررسی علل کمبود کالاهای اساسی در زمان بحران‌ها پرداختند و بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت ذخایر و اطلاع‌رسانی مؤثر به مردم تأکید کردند. با توجه به تجارب جهانی، راهکارهایی برای جلوگیری از نوسانات بازار و تأمین امنیت غذایی شهروندان مطرح شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *