آخرین اخبار
صفحه نخست / استانها > آذربایجان شرقی / استانها > آذربایجان غربی / استانها > اردبیل / استانها > اصفهان / استانها > البرز / استانها > ایلام / استانها > بوشهر / استانها > تهران / استانها > چهارمحال و بختیاری / استانها > خراسان جنوبی / استانها > خراسان رضوی / استانها > خراسان شمالی / استانها > خوزستان / استانها > زنجان / استانها > سایر / استانها > سمنان / استانها > سیستان و بلوچستان / استانها > فارس / استانها > قزوین / استانها > قم / استانها > کردستان / استانها > کرمان / استانها > کرمانشاه / استانها > کهگیلویه و بویراحمد / استانها > گلستان / استانها > گیلان / استانها > لرستان / استانها > مازندران / استانها > مرکزی / استانها > هرمزگان / استانها > همدان / استانها > یزد / اقتصاد > آب و انرژی / اقتصاد > اقتصاد ایران / اقتصاد > اقتصاد جهان / اقتصاد > بانک و بیمه وبورس / اقتصاد > راه و مسکن / اقتصاد > سایر حوزه ها / اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت / اقتصاد > کار و تعاون / اقتصاد > کشاورزی و دامداری / بازار > بازار / بازار > خرده فروشی و خدمات / بازار > خودرو / بین الملل > آسیای شرقی و اقیانوسیه / بین الملل > آسیای غربی / بین الملل > آفریقای مرکزی و جنوبی / بین الملل > آمریکای شمالی / بین الملل > آمریکای لاتین / بین الملل > اروپا / بین الملل > اوراسیا / بین الملل > ایران در جهان / بین الملل > غرب آسیا و آفریقای شمالی / جامعه > آسیب های اجتماعی / جامعه > آموزش و پرورش / جامعه > انتظامی / جامعه > جوان و خانواده / جامعه > حوادث و بلایا / جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی / جامعه > سایر حوزه ها / جامعه > شهری / جامعه > قضایی و حقوقی / جامعه > محیط زیست / جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری / حوزه و دانشگاه > آموزش عالی / حوزه و دانشگاه > حوزه / حوزه و دانشگاه > دانشجویی / دانش و فناوری > علم و دانش / دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات / دانش و فناوری > فناوری های نوین / دین و اندیشه > اسلام در جهان / دین و اندیشه > اندیشمندان و اندیشکده ها / دین و اندیشه > حوزه و نهادهاي ديني / دین و اندیشه > علوم انسانی / دین و اندیشه > قرآن و عترت / سلامت > بهداشت / سلامت > تغذیه / سلامت > درمان / سلامت > نظام سلامت / سیاست > احزاب و تشکلها / سیاست > امنیتی و دفاعی / سیاست > انقلاب اسلامی / سیاست > دولت / سیاست > رهبری / سیاست > سایر / سیاست > سیاست خارجی / سیاست > مجلس / عکس > استانی / عکس > برگزیده / عکس > خبری / عکس > دریافتی / عکس > مستند / عکس > منابع خارجی / فرهنگ و ادب > رسانه / فرهنگ و ادب > صنایع فرهنگی / فرهنگ و ادب > فرهنگ عمومی / فرهنگ و ادب > فرهنگ مقاومت / فرهنگ و ادب > کتاب و ادبیات / فیلم > استان ها / فیلم > اقتصاد / فیلم > اینفومهر / فیلم > بین الملل / فیلم > جامعه / فیلم > دانش و فناوری / فیلم > دین و آیین / فیلم > سلامت / فیلم > سیاست / فیلم > فرهنگ و اندیشه / فیلم > هنر / فیلم > ورزش / مجله مهر > دکه روزنامه / مجله مهر > دور دنيا / مجله مهر > دیگر رسانه‌ها / مجله مهر > زندگی / مجله مهر > فجازی / مجله مهر > گزارش ویژه / هنر > تئاتر / هنر > رادیو و تلویزیون / هنر > سینمای ایران / هنر > سینمای جهان / هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی / ورزش > توپ و تور / ورزش > سایر ورزشها / ورزش > فوتبال ایران / ورزش > فوتبال جهان / ورزش > کشتی و وزنه برداری / ورزش > ورزش های رزمی
  • چرا بدنسازان جو دوسر پرک را به رژیم غذایی خود اضافه می‌کنند؟

    به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، جو دوسر پرک شده در دسته غلات‌ها قرار دارد که با انجام فرآیندهای ایجاد شده از جو دوسر تهیه می‌گردد و کاملاً مغذی است و با قرار دادن در ترکیبات غذاها می‌توانید یک غذای سالم و کامل میل کنید. این غلات در بین ورزشکاران بسیار محبوب است و اکثراً بدنسازان […]

    اشتراک گذاری
    19 مرداد 1404
    کد مطلب : 82907

    به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، جو دوسر پرک شده در دسته غلات‌ها قرار دارد که با انجام فرآیندهای ایجاد شده از جو دوسر تهیه می‌گردد و کاملاً مغذی است و با قرار دادن در ترکیبات غذاها می‌توانید یک غذای سالم و کامل میل کنید. این غلات در بین ورزشکاران بسیار محبوب است و اکثراً بدنسازان برای درست کردن اوتمیل و از این قبیل میان وعده‌ها از جو دوسر پرک استفاده می‌کنند. با مصرف جو دوسر در بدنسازی، بدنسازان به انرژی پایداری دست خواهند یافت و رشد عضلات را بهتر خواهد کرد. در ادامه بیشتر در مورد جو دوسر پرک و اینکه چرا بدنسازان جو دوسر پرک را به رژیم غذایی خود اضافه می‌کنند، صحبت خواهیم کرد.

    جو دوسر چیست؟

    جو دوسر از غلات کامل است که به صورت جهانی در نقاط مختلف جهان کشت می‌شود و معمولاً به صورت پرک شده، بلغور یا آرد در وعده‌های صبحانه یا مواد غذایی سالم مورد استفاده قرار می‌گیرد. جو دوسر بومی مناطق معتدل اروپا و آسیا است و ارزش غذایی بالایی دارد و عملیات هضم را آسان خواهد نمود.

    جو دوسر سرشار از فیبر محلول به ویژه بتاگلوکان است و همچنین دارای کربوهیدرات‌های پیچیده است که انرژی را به صورت کم کم در بدن آزاد می‌کنند. همچنین منبع خوبی از پروتئین گیاهی، آهن، منیزیم، روی و ویتامین‌های گروه B می‌باشد. از جو دوسر می‌توان جو دوسر پرک فرآوری نمود. به این صورت که جو دوسر را ابتدا بخارپز می‌کنند و سپس به صورت لایه‌های نازک پرک می‌نمایند. جو دوسر در بدنسازی بهترین گزینه است و به راحتی و سریع پخته می‌شود و به صرف زمان زیادی برای آماده سازی آن احتیاج نیست.

    بدنسازان جو دوسر پرک را به دلیل مزایای فراوانی که برای عملکرد ورزشی و ساخت عضله دارد، به رژیم غذایی خود اضافه می‌کنند. این ماده سرشار از کربوهیدرات‌، فیبر محلول، ویتامین‌های گروه B، آهن، منیزیم و پروتئین گیاهی است.

    تفاوت جو دوسر و جو دوسر پرک

    جو دوسر و جو دوسر پرک هر دو از دانه‌ی کامل جو دوسر به دست می آیند اما تفاوت‌هایی از نظر شکل، فرآوری و زمان پخت وجود دارد که باعث می‌شود جو دوسر در بدنسازی کمتر از نوع پرک شده ان مورد استفاده قرار گیرد. جو دوسر به همان صورت طبیعی برداشت می‌شود و کمترین میزان فرآوری را دارد. این دانه‌ها سفت‌تر هستند و برای پخت به زمان طولانی‌تری نیاز دارند و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پخت آن زمان می‌برد. جو دوسر یک ماده غذایی مقوی است و منبع فیبر، ویتامین‌های گروه B، آهن و آنتی اکسیدان است.

    جو دوسر پرک طی فرآیندی بخارپز شده و با غلتک صاف می‌شود تا به صورت ورقه‌های نازک درآید. نازک کردن و پختن این ماده غذایی باعث شده است زمان پخت آن به چند دقیقه کاهش یابد و در وعده‌های سریع مثل صبحانه (اوتمیل) یا میان وعده‌های سالم بسیار کاربردی باشد. از نظر ارزش غذایی نیز تفاوت چندانی وجود نخواهد داشت و فقط اندکی از فیبر و ساختار اصلی دانه در فرآیند پرک سازی کاهش می‌یابد.

    در کل جو دوسر کامل برای کسانی که به دنبال مواد غذایی طبیعی و کمتر فرآوری شده هستند مناسب است و جو دوسر پرک گزینه‌ای راحت و سریع برای استفاده روزمره است.

    چرا بدنسازان جو دوسر پرک را به رژیم غذایی خود اضافه می‌کنند؟

    چرا بدنسازان جو دوسر پرک را به رژیم غذایی خود اضافه می‌کنند؟

    بدنسازان برای ساخت عضله و داشتن انرژی در طی تمرین احتیاج به یک ماده غذایی کم کالری دارند و جو دوسر پرک ماده غذایی است که این انتظارات را برطرف می‌سازد. به طور کلی بدنسازان به دنبال غذاهایی هستند که هم انرژی لازم برای تمرین‌های سنگین را تأمین کنند وهمچنین در طی روند عضله سازی مؤثر باشند و هم به سلامت عمومی بدن کمک کنند.

    جو دوسر پرک منبعی از کربوهیدرات‌های پیچیده است که انرژی را به صورت آهسته و مداوم در بدن آزاد می‌کنند و ورزشکاران در طول تمرین انرژی پایدار خواهند داشت و دچار افت قند خون نخواهند شد.

    جو دوسر حاوی فیبر محلول نیز است که به عملکرد درست دستگاه گوارش کمک می‌کند و مواد مغذی بهتر جذب بدن می‌شوند و اشتها خود را می‌توانند کنترل کنند که عضله سازی بسیار مهم است و همچنین افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند سیری طولانی مدت ایجاد می‌کند و کاهش چربی را در پی دارد.

    این ماده غذایی محبوب در بدنسازی دارای مقداری پروتئین گیاهی و مواد معدنی مانند منیزیم، آهن و روی است که در فرایند بازسازی عضلات و بهبود عملکرد سیستم ایمنی نقش دارند. آماده کردن جو دوسر پرک بسیار ساده و آسان است و برای بدنسازان به عنوان صبحانه یا میان وعده پیش از تمرین مناسب‌ترین گزینه هستند. ترکیب آن با شیر، ماست، پروتئین وی، موز یا مغزها نیز یک وعده کامل و مغذی برای تقویت عملکرد عضلانی خواهد بود.

    طریقه مصرف جو دوسر پرک

    جو دوسر پرک به صورت پخته یا خام قابل استفاده است. مصرف جو دوسر در بدنسازی به صورت روزانه دو تا سه قاشق غذاخوری است. اینگونه که مقدار گفته شده از جو دوسر پرک را با یک لیوان شیر یا آب ترکیب کرده و روی حرارت ملایم حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد و به حالت فرنی در آید. در ادامه مقداری دارچین، عسل، میوه‌های خشک یا تازه مانند موز و سیب به آن اضافه کنید تا طعم خوبی داشته باشد.

    همچنین جو دوسر پرک را می‌توان به صورت خام به ماست، سالاد میوه یا اسموتی اضافه کرد. مصرف آن قبل از ورزش موجب افزایش انرژی و بعد از آن باعث ترمیم عضلات می‌شود. کسانی که به دنبال کاهش وزن یا تنظیم قند خون هستند نیز می‌توانند از جو دوسر پرک استفاده کنند.

    چرا بدنسازان جو دوسر پرک را به رژیم غذایی خود اضافه می‌کنند؟

    خرید جو دوسر پرک از مدیاف

    اگر به دنبال یک صبحانه سالم، انرژی بخش و مناسب برای ورزش و بدنسازی هستید، جو دوسر پرک مدیاف انتخابی عالی برای شما است. این محصول دارای کیفیت بالا، بدون افزودنی و کاملاً طبیعی است و سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و کربوهیدرات‌های پیچیده است که انرژی پایدار و سیری طولانی مدت را در طی تمرین شاهد خواهید بود.

    جو دوسر پرک مدیاف در بسته بندی بهداشتی و استاندارد ارائه می‌شود و گزینه‌ای عالی برای تهیه اوتمیل، اسموتی، بارهای انرژی زا و میان وعده‌های سالم است.

    هم اکنون می‌توانید جو دوسر پرک را به صورت آنلاین از طریق همین صفحه از فروشگاه مدیاف با قیمت مناسب و ارسال سریع تهیه کنید.

    جمع بندی

    جو دوسر یک ماده مغذی است که می‌توان با پختن و فشرده سازی آن جو دوسر پرک تهیه کرد که لایه نازک است و سریعاً پخته می‌شود و هم قابلیت جذب مواد مغذی آن بیشتر می‌شود.

    جو دوسر پرک بهترین گزینه برای ورزشکاران و خصوصاً بدنسازان است. وجود فیبر محلول، کربوهیدرات‌ها، پروتئین گیاهی و مواد معدنی ضروری برای بدنسازان که احتیاج به انرژی بالا در طی تمرین دارند گزینه مناسبی است. جو دو سر پرک به ریکاوری عضلات، کنترل اشتها، بهبود هضم و سلامت عمومی بدن نیز کمک می‌کند. همچنین استفاده از جو دو سر پرک نیز ساده است و می‌توان با شیر، ماست، مغزها آن را مصرف نمود.

    این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *