کانسپت جدید ماموریت مریخ با به کارگیری ۶ هلی کوپتر
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، شرکت فناوری دفاعی آمریکایی «AeroVironment» و آزمایشگاه JPL ناسا از این کانسپت رونمایی کرده اند که احتمالا برای ۲۰۲۸ میلادی آماده پرتاب باشد. داده های حیاتی که از این ماموریت جمع شده زمینه را برای فرود انسان روی سیاره تا ۲۰۳۰ میلادی فراهم می کند. ویلیام […]
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، شرکت فناوری دفاعی آمریکایی «AeroVironment» و آزمایشگاه JPL ناسا از این کانسپت رونمایی کرده اند که احتمالا برای ۲۰۲۸ میلادی آماده پرتاب باشد. داده های حیاتی که از این ماموریت جمع شده زمینه را برای فرود انسان روی سیاره تا ۲۰۳۰ میلادی فراهم می کند.
ویلیام پومرانتز رئیس بخش سرمایه گذاری های فضایی در این شرکت می گوید: اسکای فال یک روش جدید و انقلابی برای اکتشاف مریخ ارائه می کند که سریع تر و ارزان تر از تمام طرح های پیشین است. این کانسپت با استفاده از شش هلی کوپتر یک راه حل ارزان قیمت ارائه می کند که برد پوشش، حجم دادههای جمعآوریشده و پژوهشهای علمی را چند برابر میکند.
به طور دقیق تر کانسپت اسکای فال با کمک شش هلی کوپتر خودران آماده سازی برای فرود انسان روی مریخ انجام می شود. تمام هلی کوپترها به طور همزمان از یک فضاپیمای بزرگ تر به کارگرفته می شوند. «مانور اسکای فال» هسته نوآوری این ماموریت به حساب می آید. شش هلی کوپتر مذکور به جای اتکا به پلتفرم های فرود استاندارد، پرهزینه و پیچیده به یک کپسول ورودی متصل می شوند و به طور مستقیم در آسمان به کار گرفته می شوند. این فرایند طی فرود در جو اتمسفر مریخ انجام می شود.
انتظار می رود این هلی کوپترها به طور خودکار فرود بیایند و به این ترتیب یک هزینه و ریسک بزرگ را حذف کنند. به این ترتیب قابلیت های اکتشاف به میزان قابل توجهی تسریع می شود.
هر هلی کوپتر اسکای فال به طور مستقل فعالیت می کند. این ابزارها پرواز می کنند تا اماکن انتخاب شده برای فرود فضانوردان روی مریخ را بررسی کنند و تصاویری با وضوح بالا از سطح و داده های راداری از زیر سطح را جمع آوری می کنند. این داده ها کمک می کند لندرهای حامل فضانوردان به طور ایمن در مناطقی که غنی از آب، یخ و منابع دیگر است، فرود بیایند.
دیدگاهتان را بنویسید