تهران- ایرنا- نائب رئیس انجمن توزیع کنندگان فرآورده های خام دامی تأخیر در صدور مجوزهای واردات گوشت و مشکلات تولید داخلی را عامل اصلی افزایش قیمت آن در بازار دانست و بر لزوم برنامهریزی صحیح و مدیریت یکپارچه برای مهار تورم و تأمین نیاز بازار تأکید کرد.
Related Posts
بیش از ۱۳ هزار زائر اربعین از زنجان به مرزهای کشور جابهجا شدند
زنجان – ایرنا – معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان گفت: از…
فیلم| بانوان خادمالحسین(ع) در شلمچه؛ مهماننوازی از دل تا کربلا
ابادان- ایرنا- بانوان موکبدار در مرز شلمچه با پخت غذا، توزیع نوشیدنی و فراهم کردن امکانات استراحت، جلوهای کمنظیر از…
تامین اجتماعی؛ از اجرای ۲۰ طرح تحولی تا حفظ قدرت خرید مستمریبگیران
تهران -ایرنا- بیش از ۴۸ میلیون نفر معادل ۵۳ درصد از جمعیت کشور مستقیم و غیرمستقیم از خدمات سازمان تامین…
