تهران- ایرنا- گوشتیران با ارائه محصول نوآوری عصاره طبیعی پاپریکا برای اولین بار در ایران در نهمین دوره جشنواره نوآوری برتر ایرانی به عنوان یکی از دستاوردهای نوآورانه این شرکت موفق به کسب لوح زرین نوآوری برتر شد.
Related Posts
توزیع ۲۲ هزار جلد کتاب درسی بریل برای دانشآموزان استثنایی
تهران- ایرنا- رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، از چاپ و توزیع ۲۲ هزار جلد کتاب درسی بریل توسط…
جزئیات درگیری تروریستها در شمال سیستان و بلوچستان
زابل – ایرنا – معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه زابل گفت: بامداد امروز یکشنبه (۲۶ مردادماه)…
آینده کودکان کرمانشاه را با مهربانی بسازیم
کرمانشاه – ایرنا – در آستانه سال تحصیلی جدید، صدها کودک و نوجوان نیازمند در استان کرمانشاه چشمانتظار دستان پرمهر…
