آخرین اخبار

گردشگری خوراک، طعم‌هایی که هویت یک شهر را روایت می‌کنند

بروجرد – ایرنا – هر طعمی ثبتی ماندگار در خاطره‌ها می‌شود و ما را تا همیشه به یاد آن شهری و دیاری می‌برد که نخستین بار خوراکش را خورده‌ایم، بروجرد اکنون با ثبت ملی ۱۰ خوراک محلی، از همین مسیر به معرفی هویت و توسعه گردشگری خوراک گام برمی‌دارد.

اشتراک گذاری
29 مرداد 1404
کد مطلب : 110568

بروجرد – ایرنا – هر طعمی ثبتی ماندگار در خاطره‌ها می‌شود و ما را تا همیشه به یاد آن شهری و دیاری می‌برد که نخستین بار خوراکش را خورده‌ایم، بروجرد اکنون با ثبت ملی ۱۰ خوراک محلی، از همین مسیر به معرفی هویت و توسعه گردشگری خوراک گام برمی‌دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *