گلوگاه در خشکه کاری برنج پیشتاز است
به گزارش خبرنگار مهر، کمیل عسکری بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از طرح تحقیقاتی خشکهکاری برنج، بررسی کارایی روش خشکهکاری برنج، کاهش مصرف آب و افزایش بهرهوری در تولید این محصول استراتژیک را از اهداف اجرای این طرح اعلام کرد. سرپرست جهاد کشاورزی گلوگاه، افزود: این طرح در راستای مدیریت بهینه منابع آب […]
به گزارش خبرنگار مهر، کمیل عسکری بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از طرح تحقیقاتی خشکهکاری برنج، بررسی کارایی روش خشکهکاری برنج، کاهش مصرف آب و افزایش بهرهوری در تولید این محصول استراتژیک را از اهداف اجرای این طرح اعلام کرد.
سرپرست جهاد کشاورزی گلوگاه، افزود: این طرح در راستای مدیریت بهینه منابع آب و افزایش بهرهوری در تولید محصولات کشاورزی، با بهرهگیری از دانش و تجربیات نوین اجرا شده است و هدف اصلی این طرح، بررسی و ارزیابی کارایی روش خشکهکاری برنج در شرایط اقلیمی منطقه، کاهش مصرف آب، کاهش هزینههای تولید و افزایش عملکرد محصول است.
وی گفت: در این بازدید، کارشناسان جهاد کشاورزی گزارش فنی و تخصصی در خصوص اهداف، مراحل اجرا، نتایج و دستاوردهای طرح خشکهکاری برنج ارائه کردند و شرکتکنندگان همچنین از مزرعه بازدید کرده و به بررسی عملی نحوه اجرای طرح پرداختند و تبادل نظر و پرسش و پاسخ با کشاورزان پیشرو و دستاندرکاران طرح نیز از دیگر بخشهای این برنامه بود.
عسکری در ادامه افزود: در این بازدید مزایا و معایب روش خشکهکاری برنج مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای مناسب جهت بهبود و توسعه آن ارائه شد.
به گفته سرپرست جهاد کشاورزی گلوگاه، در سال زراعی جاری، ۱۹ هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان به صورت خشکهکاری کشت شده است.
دیدگاهتان را بنویسید