آخرین اخبار
صفحه نخست / استانها > آذربایجان شرقی / استانها > آذربایجان غربی / استانها > اردبیل / استانها > اصفهان / استانها > البرز / استانها > ایلام / استانها > بوشهر / استانها > تهران / استانها > چهارمحال و بختیاری / استانها > خراسان جنوبی / استانها > خراسان رضوی / استانها > خراسان شمالی / استانها > خوزستان / استانها > زنجان / استانها > سمنان / استانها > سیستان و بلوچستان / استانها > فارس / استانها > قزوین / استانها > قم / استانها > کردستان / استانها > کرمان / استانها > کرمانشاه / استانها > کهگیلویه و بویراحمد / استانها > گلستان / استانها > گیلان / استانها > لرستان / استانها > مازندران / استانها > مرکزی / استانها > هرمزگان / استانها > همدان / استانها > یزد / اقتصاد > آب و انرژی / اقتصاد > اقتصاد ایران / اقتصاد > اقتصاد جهان / اقتصاد > بانک و بیمه وبورس / اقتصاد > راه و مسکن / اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت / اقتصاد > کشاورزی و دامداری / بازار > بازار / بین الملل > آسیای شرقی و اقیانوسیه / بین الملل > آسیای غربی / بین الملل > آفریقای مرکزی و جنوبی / بین الملل > آمریکای شمالی / بین الملل > اروپا / بین الملل > اوراسیا / بین الملل > ایران در جهان / بین الملل > غرب آسیا و آفریقای شمالی / جامعه > آسیب های اجتماعی / جامعه > انتظامی / جامعه > حوادث و بلایا / جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی / جامعه > سایر حوزه ها / جامعه > شهری / جامعه > قضایی و حقوقی / جامعه > محیط زیست / جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری / حوزه و دانشگاه > آموزش عالی / حوزه و دانشگاه > حوزه / حوزه و دانشگاه > دانشجویی / دانش و فناوری > علم و دانش / دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات / دانش و فناوری > فناوری های نوین / دین و اندیشه > اندیشمندان و اندیشکده ها / دین و اندیشه > حوزه و نهادهاي ديني / دین و اندیشه > علوم انسانی / سلامت > درمان / سلامت > نظام سلامت / سیاست > احزاب و تشکلها / سیاست > امنیتی و دفاعی / سیاست > دولت / سیاست > سایر / سیاست > سیاست خارجی / سیاست > مجلس / فرهنگ و ادب > رسانه / فرهنگ و ادب > فرهنگ عمومی / فرهنگ و ادب > فرهنگ مقاومت / فرهنگ و ادب > کتاب و ادبیات / فیلم > جامعه / فیلم > دانش و فناوری / فیلم > سیاست / فیلم > فرهنگ و اندیشه / فیلم > هنر / مجله مهر > فجازی / هنر > تئاتر / هنر > رادیو و تلویزیون / هنر > سینمای ایران / هنر > سینمای جهان / هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی / ورزش > توپ و تور / ورزش > سایر ورزشها / ورزش > فوتبال ایران / ورزش > فوتبال جهان / ورزش > کشتی و وزنه برداری / ورزش > ورزش های رزمی
  • بحران جدید در اسرائیل؛ تشدید مهاجرت معکوس در سایه جنگ های پی در پی

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الکترونیکی رأی الیوم، در شرایطی که ارائه آمار رسمی مربوط به فرار صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی در رسانه‌های جمعی این رژیم ممنوع بوده و مغایر با امنیت داخلی صهیونیست‌ها تلقی می‌شود، برخی شاخص‌ها از جمله افزایش غیر معمول یهودیان در جامعه آمریکا نشان دهنده گسترش فرار از […]

    اشتراک گذاری
    23 تیر 1404
    کد مطلب : 10739

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الکترونیکی رأی الیوم، در شرایطی که ارائه آمار رسمی مربوط به فرار صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی در رسانه‌های جمعی این رژیم ممنوع بوده و مغایر با امنیت داخلی صهیونیست‌ها تلقی می‌شود، برخی شاخص‌ها از جمله افزایش غیر معمول یهودیان در جامعه آمریکا نشان دهنده گسترش فرار از سرزمین‌های اشغالی توسط یهودیان است.

    بر اساس گزارش‌های موجود در حال حاضر بالغ بر ۷.۱ میلیون یهودی در آمریکا ساکن هستند، برخی از آمارها این رقم را بالغ بر ۷.۵ میلیون نفر ارزیابی می‌کنند که این تعداد بسیار بیشتر از رقم رسمی اعلام شده است که تعداد یهودیان آمریکا را ۶.۵ میلیون نفر اعلام کرده است.

    این نوع افزایش جمعیت با پدیده افزایش طبیعی جمعیت ناشی از زاد و ولد قابل توجیه نیست، چرا که میزان رشد جمعیت یهودیان در آمریکا معادل ۱.۶ تا ۱.۹ برای هر زن است که روند افزایش جمعیت طبیعی را نیز مختل کرده و باعث کاهش تعداد آنها طی سالهای متمادی شده است.

    البته در میان برخی جریان‌ها نظیر یهودیان افراطی حریدیم و ارتودکس این آمار بسیار بیشتر است، اما با توجه به تعداد اندک این عده، مؤسسه آمریکایی «پی یو» نسبت به استمرار جمعیت یهودیان در آمریکا در سایه کاهش جمعیت آنها ابراز نگرانی کرده است.

    بنابراین، افزایش شدید تعداد یهودیان نشان دهنده فرار صیهونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی است که بیشتر آنها تابعیت دوگانه دارند.

    فرار یا مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها، در نتیجه چالش‌های امنیتی از جمله جنگ با ایران و حزب الله و غزه و دیگر بحران‌های سیاس و اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی از جمله اصلاحات قضائی و سلطه جریان‌های تلمودی بر جامعه صهیونیستی صورت گرفته است. گزارش‌های رسمی اسرائیل اذعان دارد که بالغ بر ۸۲۷۰۰ صهیونیست در سال ۲۰۲۴ از سرزمین‌های اشغالی فرار کرده‌اند که این رقم نیز بی سابقه است. بیشتر این افراد جوانان و صاحبان کسب و کارهای حرفه‌ای هستند.

    بر اساس آمارهای غیر رسمی، از اکتبر سال ۲۰۲۳ تعداد مهاجران از سرزمین‌های اشغالی بین ۳۷۰ هزار تا یک میلیون نفر ارزیابی می‌شود.

    در جریان حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ایران نیز وزارت خارجه آمریکا اجازه خروج خانواده‌های کارمندان خود از سرزمین‌های اشغالی را داد، ولی مشخص نکرد که این خروج موقت یا دائمی است. گزارش‌های مربوط به فرار از سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که بسیاری از نخبگان و عناصر حرفه‌ای جامعه صهیونیستی، سرزمین‌های اشغالی را ترک می‌کنند که این موضوع اقتصاد اسرائیل را بویژه در بخش‌های تکنولوژی و پزشکی در معرض خطر قرار داده است.

    از سوی دیگر گزارش‌ها نشان می‌دهد میزان ورود صهیونیست‌ها به سرزمین‌های اشغالی نه تنها کاهش پیدا کرده، بلکه در برخی موارد عناصر وارد شده از آفریقا، دیانت یهودی برای خود جعل می‌کنند تا بنا به عوامل اقتصادی وارد سرزمین‌های اشغالی شوند و گاه بعد از ورود به اسرائیل در کرانه باختری در مساجد حضور پیدا می‌کنند.

    در مجموع تمامی این آمارها از سوی سیستم سانسور نظامی رژیم صهیونیستی بر رسانه‌ها سانسور می‌شود، ولی آنچه که قطعی به نظر می‌رسد، این است که سرزمین‌های اشغالی دیگر بهترین کانون تجمع یهودیان و صهیونیست‌ها نیست و تحولات مردم شناختی و سیاسی عمیقی در این رابطه در حال وقوع است که در آینده تأثیر قابل توجهی بر روند درگیری‌ها در فلسطین خواهد داشت.

    در همین رابطه طی سال‌های اخیر شرکت «سایبر استارتس» صندوقی به ارزش اولیه ۳۰۰ میلیون دلار و ارزش کنونی بیش از یک میلیارد دلار تأسیس کرده تا مانع از فرار نخبگان از سرزمین‌های اشغالی بویژه در بخش‌های تکنولوژی شود. این شرکت در سال ۲۰۱۸ به دست «جیلی رعنان» تأسیس شده که پیش از این عضو ارتش رژیم صهیونیستی بوده است. این در حالی است که رژیم صهیونیستی در این عرصه نیز با بحران بی سابقه‌ای مواجه شده و طی ماه‌های اخیر بالغ بر ۳۸۰۰ نفر از عناصر فعال در عرصه تکنولوژی از سرزمین‌های اشغالی فرار کرده‌اند.

    این شرکت از زمان تأسیس تاکنون بالغ بر یک میلیارد دلار از طریق تأسیس ۶ صندوق برای احداث ۳۰ شرکت نوبنیان اختصاص داده تا مانع از فرار عناصر تکنولوژیک از سرزمین‌های اشغالی شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *