عملیات برداشت انگور از ۳۸ هزار و ۵۰۰ هکتار استان قزوین از نیمه اول شهریور آغاز و تا اواخر مهر ادامه خواهد داشت. بر اساس پیشبینی ها ۱۵۰ هزار تن محصول از این باغات برداشت می شود. ۷۰ درصد انگور تولید شده در استان به کشمش، ۲۵ درصد به تازه خوری و ۵ درصد نیز به فرآوردههای جانبی نظیر شیره، آبغوره و کنستانتره اختصاص مییابد.
Related Posts
ابراز تاسف رهبر انصارالله یمن از نظارهگر بودن برخی کشورهای اسلامی در جنایات غزه
تهران- ایرنا- رهبر انصارالله یمن طی سخنانی در جشن میلیونی پیامبر(ص) ضمن تاکید بر مظلومیت و و در عین حال…
وزیر نیرو : هر هفته طرح های آب و برق و نیروگاه خورشیدی افتتاحمی شود
ملارد – ایرنا – وزیر نیرو در مراسم افتتاح پست برق ۴۰۰ کیلو ولت کوثر به تولید برق و کاهش…
لوکاشنکو: محل استقرار موشکهای «اورشنیک» روسی را مشخص کردیم
تهران- ایرنا- «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس با اشاره به اینکه کشورش خود را برای جنگ آماده میکند، گفت: ما…
