آخرین اخبار
صفحه نخست / استانها > آذربایجان شرقی / استانها > آذربایجان غربی / استانها > اردبیل / استانها > اصفهان / استانها > البرز / استانها > ایلام / استانها > بوشهر / استانها > تهران / استانها > چهارمحال و بختیاری / استانها > خراسان جنوبی / استانها > خراسان رضوی / استانها > خراسان شمالی / استانها > خوزستان / استانها > زنجان / استانها > سمنان / استانها > سیستان و بلوچستان / استانها > فارس / استانها > قزوین / استانها > قم / استانها > کردستان / استانها > کرمان / استانها > کرمانشاه / استانها > کهگیلویه و بویراحمد / استانها > گلستان / استانها > گیلان / استانها > لرستان / استانها > مازندران / استانها > مرکزی / استانها > هرمزگان / استانها > همدان / استانها > یزد / اقتصاد > آب و انرژی / اقتصاد > اقتصاد ایران / اقتصاد > اقتصاد جهان / اقتصاد > بانک و بیمه وبورس / اقتصاد > راه و مسکن / اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت / اقتصاد > کار و تعاون / اقتصاد > کشاورزی و دامداری / بازار > بازار / بین الملل > آسیای شرقی و اقیانوسیه / بین الملل > آسیای غربی / بین الملل > آمریکای شمالی / بین الملل > آمریکای لاتین / بین الملل > اروپا / بین الملل > اوراسیا / بین الملل > ایران در جهان / بین الملل > غرب آسیا و آفریقای شمالی / جامعه > آسیب های اجتماعی / جامعه > آموزش و پرورش / جامعه > انتظامی / جامعه > جوان و خانواده / جامعه > حوادث و بلایا / جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی / جامعه > سایر حوزه ها / جامعه > شهری / جامعه > قضایی و حقوقی / جامعه > محیط زیست / جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری / حوزه و دانشگاه > آموزش عالی / حوزه و دانشگاه > حوزه / حوزه و دانشگاه > دانشجویی / دانش و فناوری > علم و دانش / دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات / دانش و فناوری > فناوری های نوین / دین و اندیشه > اسلام در جهان / دین و اندیشه > اندیشمندان و اندیشکده ها / دین و اندیشه > حوزه و نهادهاي ديني / دین و اندیشه > علوم انسانی / دین و اندیشه > قرآن و عترت / سلامت > بهداشت / سلامت > تغذیه / سلامت > درمان / سلامت > نظام سلامت / سیاست > احزاب و تشکلها / سیاست > امنیتی و دفاعی / سیاست > دولت / سیاست > سایر / سیاست > سیاست خارجی / سیاست > مجلس / عکس > استانی / عکس > خبری / عکس > دریافتی / عکس > منابع خارجی / فرهنگ و ادب > رسانه / فرهنگ و ادب > صنایع فرهنگی / فرهنگ و ادب > فرهنگ عمومی / فرهنگ و ادب > فرهنگ مقاومت / فرهنگ و ادب > کتاب و ادبیات / فیلم > اقتصاد / فیلم > اینفومهر / فیلم > جامعه / فیلم > سیاست / فیلم > فرهنگ و اندیشه / فیلم > ورزش / مجله مهر > دکه روزنامه / مجله مهر > دور دنيا / مجله مهر > دیگر رسانه‌ها / مجله مهر > فجازی / هنر > تئاتر / هنر > رادیو و تلویزیون / هنر > سینمای ایران / هنر > سینمای جهان / هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی / ورزش > توپ و تور / ورزش > سایر ورزشها / ورزش > فوتبال ایران / ورزش > فوتبال جهان / ورزش > کشتی و وزنه برداری / ورزش > ورزش های رزمی
  • ضعف‌های مشهود زنان بسکتبالیست در فینال مهم؛ ۲ فاکتوری که باعث باخت شد

    به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی بسکتبال زنان در حالی به کار خود در رقابت های دیویژن B آسیا پایان داد که همچون دوره قبل، در دیدار نهایی این رقابت ها متحمل شکست شد و از کسب سهمیه برای رقابت های دیویژن A بازماند. شاگردان النی کاپوچیانی با پیروزی برابر جزایر کوک، مغلوستان و تایلند […]

    اشتراک گذاری
    02 مرداد 1404
    کد مطلب : 37598

    به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی بسکتبال زنان در حالی به کار خود در رقابت های دیویژن B آسیا پایان داد که همچون دوره قبل، در دیدار نهایی این رقابت ها متحمل شکست شد و از کسب سهمیه برای رقابت های دیویژن A بازماند.

    شاگردان النی کاپوچیانی با پیروزی برابر جزایر کوک، مغلوستان و تایلند در مرحله گروهی رقابت های دیویژن B به مرحله نیمه نهایی رسیدند. آنها در این مرحله مجدد با تایلند رقابت کردند و با کسب پیروزی دوباره برابر این تیم فینالیست شدند اما در دیدار نهایی مقابل چین تایپه نتیجه را واگذار کردند و در جدول دیویژن B باقی ماندند.

    محمدرضا اسلامی مشاور فنی تیم ملی بسکتبال زنان تاکید دارد که با وجود ناکامی در کسب سهمیه صعود به مسابقات دیویژن A نمی توان منکر رشد و پیشرفت ملی پوشان ایران شد، او می گوید که زنان بسکتبالیست در دیدار سرنوشت ساز فینال به «تجربه» و «یکدست بودن» بازیکنان حریف باختند نه مسائل فنی؛ فاکتورهایی که باید از این پس برای ارتقا آنها تلاش بیشتری داشت.

    ضعف‌های مشهود زنان بسکتبالیست در فینال مهم؛ ۲ فاکتوری که باعث باخت شد

    بازیکنان چین تایپه فاصله فنی زیادی با هم نداشتند و این در کنار تجربه بالای آنها باعث باخت زنان بسکتبال ایران در فینال سرنوشت ساز شد

    موفقیت صد درصدی در فینال نداشتیم

    وی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای فینال رقابت های دیویژن B گفت: برای رقابت با چین تایپه برنامه ریزی هایی داشتیم که بازیکنان در اجرای بخشی از آنها فوق العاده عمل کردند و در بخشی دیگر اصلا خوب نبودند. در واقع برخلاف دیدارهای گروهی و نیمه نهایی، در فینال موفقیت صد در صد نداشتیم اما نباید این موضوع را فراموش کرد که حریف مان در این دیدار چه تیمی و با چه قابلیت هایی بود.

    تجربه بالای چین تایپه برای پیروزی

    مشاور فنی تیم ملی بسکتبال زنان تاکید کرد: چین تایپه به خصوص در بخش زنان، بسکتبال صاحب سبکی در آسیا دارد، خیلی از ملی پوشان این کشور در لیگ چین که از بالاترین و معتبرترین مسابقات باشگاهی در سطح آسیا به حساب می آید، بازی می کنند. زنان بسکتبالیست چین تایپه سال ها در دیویژن A آسیا حضور داشتند، این اولین بار بود که آنها در دیویژن B بازی می کردند. همین تجربه کافی بود برای سخت شدن رقابت در فینال.

    سرعت تایوانی ها را گرفته بودیم

    اسلامی با بیان اینکه با همه اینها ملی پوشان ایران برابر چین تایپه عملکرد خیلی بدی نداشتند، خاطرنشان کرد: میانگین امتیازی چین تایپه در هر یک از دیدارهایی که تا قبل از فینال داشت ۹۷ بود اما این تیم در دیدار فینال برابر ایران ۷۴ امتیاز کسب کرد. همین بیانگر عملکرد قابل قبول ملی پوشان‌مان برابر این تیم با تجربه است که توانستند در دفاع به گونه ای عمل کنند که سرعت تایوانی ها را بگیرند. با این حال نمی توان منکر نقاط ضعف تیم شد.

    ضعف‌های مشهود زنان بسکتبالیست در فینال مهم؛ ۲ فاکتوری که باعث باخت شد

    تیم ملی بسکتبال زنان در پنالتی و پرتاب های سه امتیازی و نزدیک به سبد ضعیف عمل کرد

    ضعف های مشهود زنان بسکتبالیست

    وی یادآور شد: ملی پوشان ایران سعی داشتند در ریباند و ترنور، حریف را تحت فشار قرار دهند اما آنها در پرتاب های سه امتیازی، پنالتی و پرتاب های نزدیک به سبد ضعیف کار کردند. همین ضعف ها باعث شد امتیازات زیادی را از دست بدهند.

    میان نیمکت و ترکیب اصلی چین تایپه فاصله فنی نبود

    مشاور فنی تیم ملی بسکتبال زنان همچنین با تاکید بر اینکه میان ۵ بازیکن چین تاپیه که وارد زمین می شدند با ۷ بازیکنی که روی نیمکت می نشستند، فاصله فنی وجود نداشت، گفت: خیلی فرق نداشت که کدام بازیکن چین تایپه وارد زمین می شود و کدام بازیکن روی نیمکت می نشیند. هر بازیکنی به کار گرفته می شد، می توانست در اجرای تاکتیک های تیمی موفق عمل کند و کمک حال دیگر هم تیمی هایش باشد. در حالیکه واقعیت این است که در تیم ملی ایران این مهم مهیا نیست و همین دست سرمربی تیم را بسته بود.

    زنان بسکتبالیست به تجربه و یکدست بودن حریف باختند

    اسلامی تصریح کرد: در مجموع اینکه تیم ملی بسکتبال زنان با وجود رشد و پیشرفتی که نسبت به قبل داشته است مقابل چین تایپه باخت چون تجربه و یکدست بودن این تیم را ندارد. دو فاکتوری فقط باید از دیدارهای تدارکاتی بیشتر آنهم با تیم های بزرگ و صاحب سبک به دنبال کسب آن بود.

    باید با شرقی ها تنه به تنه شویم

    وی با تاکید بر اهمیت لزوم دیدار با تیم های شرق آسیا گفت: سبک تیم های شرق آسیا متفاوت و بسیار تاثیرگذار در پیشرفت فنی بازیکنان است. هرچه بیشتر با تیم های این منطقه بازی کنیم، به تجربه و رشد فنی بازیکنان کمک می کند.

    ضعف‌های مشهود زنان بسکتبالیست در فینال مهم؛ ۲ فاکتوری که باعث باخت شد

    تیم ملی بسکتبال زنان نیاز دارد با تیم های شرق آسیا دیدارهای بیشتری داشته باشد

    در دیدار دوم با تایلند بهتر از دیدار اول بودیم

    مشاور فنی تیم ملی بسکتبال زنان با یادآوری اینکه این تیم در دیویژن B دو دیدار برابر تایلند برگزار کرد، گفت: در هر دو دیدار برنده بازی شدیم اما میان کیفیت بازی اول و دوم فاصله بود. ملی پوشان در دیدار دوم به مراتب بازی کیفی تری ارائه دادند چون یک تجربه از دیدار با این تیم و آشنایی با سبک تیم های شرقی پیدا کرده بودند.

    مسائل غیرفنی باعث ناکامی شد

    اسلامی با تاکید بر اینکه کمتر انتقادی به دیدارهای گروهی تیم ملی بسکتبال زنان برابر جزایر کوک، مغولستان و تایلند وارد است، تصریح کرد: ملی پوشان ایران برای ورود به دیویژن B مسیر سختی را طی کردند. آنها اردنی که برای جذب سرمربی جدید، بازیکنان دو تابعیتی و سروسامان دادن به تیمش هزینه های بالایی صرف کرده بود را در کشورش شکست دادند و به دیویژن B صعود کردند. زنان بسکتبال ایران با حمایت فدراسیون مقدمات مناسبی را هم برای حضور در این رقابت ها پشت سر گذاشتند اما در نهایت مسائل غیرفنی باعث شکست در مهمترین دیدار و از دست دادن فرصت صعود به دیویژن A شد.

    باید به تیم ملی زنان فرصت داد

    مشاور فنی تیم ملی بسکتبال زنان در پایان گفت: دو فاکتور تجربه و یکدستی میان بازیکنان در کوتاه مدت به دست نمی آید. باید به این تیم هم فرصت زمانی و هم فرصت حضور در میادین بیشتر و تنه به تنه شدن با تیم های متفاوت را دارد تا از این دو حیث برای ادوار آینده مسابقات به سطح قابل اتکاتری برسد. در کل این که تیم ملی بسکتبال زنان نباید رها شود. این تیم نشان داده قابلیت های بالایی دارد که در صورت موردتوجه بودن، به نتیجه می رسد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *