آخرین اخبار
صفحه نخست / استانها > آذربایجان شرقی / استانها > آذربایجان غربی / استانها > اردبیل / استانها > اصفهان / استانها > البرز / استانها > ایلام / استانها > بوشهر / استانها > تهران / استانها > چهارمحال و بختیاری / استانها > خراسان جنوبی / استانها > خراسان رضوی / استانها > خراسان شمالی / استانها > خوزستان / استانها > زنجان / استانها > سمنان / استانها > سیستان و بلوچستان / استانها > فارس / استانها > قزوین / استانها > قم / استانها > کردستان / استانها > کرمان / استانها > کرمانشاه / استانها > کهگیلویه و بویراحمد / استانها > گلستان / استانها > گیلان / استانها > لرستان / استانها > مازندران / استانها > مرکزی / استانها > هرمزگان / استانها > همدان / استانها > یزد / اقتصاد > آب و انرژی / اقتصاد > اقتصاد ایران / اقتصاد > اقتصاد جهان / اقتصاد > بانک و بیمه وبورس / اقتصاد > راه و مسکن / اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت / اقتصاد > کار و تعاون / اقتصاد > کشاورزی و دامداری / بازار > بازار / بین الملل > آسیای شرقی و اقیانوسیه / بین الملل > آسیای غربی / بین الملل > آفریقای مرکزی و جنوبی / بین الملل > آمریکای شمالی / بین الملل > آمریکای لاتین / بین الملل > اروپا / بین الملل > اوراسیا / بین الملل > ایران در جهان / بین الملل > غرب آسیا و آفریقای شمالی / جامعه > آسیب های اجتماعی / جامعه > آموزش و پرورش / جامعه > انتظامی / جامعه > جوان و خانواده / جامعه > حوادث و بلایا / جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی / جامعه > سایر حوزه ها / جامعه > شهری / جامعه > قضایی و حقوقی / جامعه > محیط زیست / جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری / حوزه و دانشگاه > آموزش عالی / حوزه و دانشگاه > حوزه / حوزه و دانشگاه > دانشجویی / دانش و فناوری > علم و دانش / دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات / دانش و فناوری > فناوری های نوین / دین و اندیشه > اندیشمندان و اندیشکده ها / دین و اندیشه > حوزه و نهادهاي ديني / دین و اندیشه > علوم انسانی / دین و اندیشه > قرآن و عترت / سلامت > بهداشت / سلامت > تغذیه / سلامت > درمان / سلامت > نظام سلامت / سیاست > احزاب و تشکلها / سیاست > امنیتی و دفاعی / سیاست > دولت / سیاست > سایر / سیاست > سیاست خارجی / سیاست > مجلس / عکس > خبری / فرهنگ و ادب > رسانه / فرهنگ و ادب > صنایع فرهنگی / فرهنگ و ادب > فرهنگ عمومی / فرهنگ و ادب > فرهنگ مقاومت / فرهنگ و ادب > کتاب و ادبیات / فیلم > اقتصاد / فیلم > بین الملل / فیلم > جامعه / فیلم > دانش و فناوری / فیلم > سیاست / فیلم > فرهنگ و اندیشه / فیلم > هنر / مجله مهر > دکه روزنامه / مجله مهر > دیگر رسانه‌ها / مجله مهر > فجازی / هنر > تئاتر / هنر > رادیو و تلویزیون / هنر > سینمای ایران / هنر > سینمای جهان / هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی / ورزش > توپ و تور / ورزش > سایر ورزشها / ورزش > فوتبال ایران / ورزش > فوتبال جهان / ورزش > کشتی و وزنه برداری / ورزش > ورزش های رزمی
  • معرفی نامزدهای امی ۲۰۲۵؛ اسکورسیزی و هریسون فورد در فهرست هستند

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، با معرفی نامزدهای هفتاد و هفتمین دوره جوایز امی توسط آکادمی تلویزیون آمریکا که شب پیش انجام شد، سریال‌های پرطرفدار «جدایی» و «استودیو» هر دو از اپل تی‌وی پلاس به ترتیب در صدر فهرست بیشترین کسب نامزدی در بخش سریال‌های درام و کمدی قرار گرفتند. در میان […]

    اشتراک گذاری
    25 تیر 1404
    کد مطلب : 16369

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، با معرفی نامزدهای هفتاد و هفتمین دوره جوایز امی توسط آکادمی تلویزیون آمریکا که شب پیش انجام شد، سریال‌های پرطرفدار «جدایی» و «استودیو» هر دو از اپل تی‌وی پلاس به ترتیب در صدر فهرست بیشترین کسب نامزدی در بخش سریال‌های درام و کمدی قرار گرفتند.

    در میان نامزدهای امسال شبکه «اچ‌بی‌او مکس» با ۱۴۲ نامزدی در صدر فهرست شبکه‌ها قرار گرفت و این موفقیت را به لطف سریال‌هایی از جمله «پنگوئن»، «نیلوفر سفید»، «آخرین ما» و «هک‌ها» به دست آورد. این تعداد نامزدی از رکورد قبلی این رسانه که ۱۴۰ نامزدی در سال ۲۰۲۲ کسب کرده بود هم فراتر رفته است.

    در این میان «جدایی» با ۲۷ نامزدی و «استودیو» با ۲۳ نامزدی به پیشتازان برنامه‌های تلویزیونی بدل شدند و «استودیو» نام خود را به عنوان یک برنامه کمدی که بیشترین نامزدی کمدی را در یک سال به دست آورده، ثبت کرد. این سریال اکنون با فصل سوم «خرس» که در سال ۲۰۲۴ موفق به کسب ۲۳ نامزدی شد و در نهایت ۱۱ جایزه برد، از نظر نامزدی برابری می‌کند.

    شبکه «اچ‌بی‌اومکس» بار دیگر در صدر نشست تا موفقیت خود را برای چندمین بار در حدود ۲ دهه اخیر تکرار کند. در سال‌های اخیر، این شبکه با نتفلیکس که سال ۲۰۲۴ پیشتاز بود، برای کسب مقام اول رقابت کرده، اما هنوز به رکورد نتفلیکس برای کسب بیشترین نامزدی برای یک شبکه / پلتفرم (۱۶۰ نامزدی در سال ۲۰۲۰) نرسیده است.

    در میان بازیگرانی که در فهرست امسال تاریخ‌ساز شدند، کتی بیتس، ستاره سریال «متلاک» با کسب نامزدی در ۷۷ سالگی، نام خود را به عنوان مسن‌ترین زن نامزد شده در بخش بازیگر نقش اول زن درام ثبت کرده است.

    «آخرین بازمانده از ما» از شبکه اچ‌بی‌او مکس که سال ۲۰۲۳ موفق به کسب ۸ جایزه امی شد؛ «نیلوفر سفید» از همین شبکه که تاکنون ۱۵ جایزه امی برده، «اسب‌های کند» از شبکه اپل تی‌وی که اولین جایزه امی خود را سال ۲۰۲۴ دریافت کرد، «دیپلمات» از نتفلیکس، «بهشت» از هولو و «پیت» سریال تازه وارد از اچ‌بی‌اومکس از دیگر سریال‌های مطرح در فهرست امی امسال هستند.

    از دیگر مدعیان می‌توان به «کوچک شدن» از شبکه اپل تی‌وی پلاس، که به دنبال اولین جایزه امی خود است، «استودیو» تازه‌وارد، و سریال محبوب همیشگی امی «آنچه در سایه‌ها انجام می‌دهیم» اشاره کرد که در مجموع با ۳۵ نامزدی (اما تنها یک برد) امسال هم در فهرست جای دارند.

    در حالی که در بخش سریال‌های محدود، سال پیش نتفلیکس با «بچه گوزن شمالی» برنده شد، امسال نیز این شبکه امیدوار است با یک سریال غافلگیرکننده دیگر از بریتانیا با عنوان «نوجوانی»، دوباره در صدر این بخش قرار گیرد. این سریال رقبای سرسختی چون «پنگوئن»، «آینه سیاه» و «هیولاها: داستان لایل و اریک منندز» را در برابر خود دارد.

    در بخش بازیگر نقش اول مرد در سریال درام نام چهره‌هایی چون گری اولدمن برای «اسب‌های کند»، پدرو پاسکال برای «آخرین بازمانده از ما»، آدام اسکات برای «جدایی» دیده می‌شود و در بخش بازیگر نقش اول زن سریال درام، کتی بیتس برای «متلاک» با چهره‌هایی چون شارون هورگان برای «خواهران بد» و کری راسل برای «دیپلمات» رقابت می‌کند.

    در بخش بازیگر نقش اول مرد سریال کمدی نیز آدام برودی برای «هیچ‌کس این را نمی‌خواهد» با ست روگن برای «استودیو»، جیسون سیگل برای «کوچک شدن»، مارتین شورت برای «فقط قتل‌های ساختمان» و جرمی آلن وایت برای «خرس» رقابت می کند.

    در حالی که در بخش بهترین بازیگر زن نقش اول سریال کمدی کریستن بل برای «هیچ‌کس این را نمی‌خواهد» باید با کوینتا برانسون برای «ابتدایی ابوت» و ایو ادیبیری برای «خرس» رقابت کند.

    در عین حال که کیت بلانشت با «سلب مسئولیت» در بخش بهترین بازیگر زن نقش اول در سریال محدود یا گلچین باید با میشل ویلیامز رقابت کند، در بخش بهترین بازیگر مرد این بخش کالین فارل با «پنگوئن» با جیک جیلنهال برای «بی‌گناه فرض شده» در میان رقبا جای دارند.

    مارتین اسکورسیزی هم برای نقش کوتاهی که در «استودیو» بازی کرده نامزدی امی در بخش بهترین بازیگر مهمان را به دست آورده است. این کارگردان برنده اسکار در نقش خودش ظاهر شده که در تلاش است یک فیلم تاریخی پرخرج بسازد اما تهیه‌کنندگان او را فریب می‌دهند. اسکورسیزی پیش از این ۳ بار برنده جایزه امی شده که برای مستند «روح یک مرد»، «استادان آمریکایی» و «راهی به سوی خانه نیست: باب دیلن» بوده است.

    در همین حال هریسون فورد هم برای اولین بار نامزد دریافت جایزه امی شد و این موفقیت را برای ایفای نقش یک روان درمانگر که خود به بیماری پارکینسون مبتلا است در بخش بازیگر مکمل مرد سریال‌های کمدی به دست آورده است.

    در سال ۲۰۲۵، آکادمی تلویزیون در مجموع ۲۲۸ اثر در حوزه‌های درام، کمدی و سریال‌های کوتاه یا گلچین را برای داوری دریافت کرد.

    هفتاد و هفتمین دوره جوایز امی به میزبانی نیت بارگاتزه یکشنبه، ۱۴ سپتامبر (۲۴ شهریور)، برندگان را از میان این فهرست اعلام خواهد کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *