پخت ۷۲ دیگ غذای نذری همزمان با محرم در ساری

یوسف بارانی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برای ششمین سال پیاپی، ۷۲ دیگ غذای نذری به یاد یاران وفادار سیدالشهدا (ع) طبخ و در میان خانواده‌های نیازمند و عزاداران حسینی توزیع شد.

وی اظهار داشت: این مراسم با مشارکت گسترده مردم، خیرین و هیئت‌های مذهبی منطقه برگزار شد. در مجموع بیش از یک تن و ۵۲۰ کیلوگرم مواد اولیه از محل کمک‌های مردمی و ۸۰۰ کیلوگرم دیگر از سوی هیئت‌های مذهبی برای طبخ غذا فراهم شد.

وی افزود: طبخ نذری از صبح روز هفتم آغاز شد و پس از اذان مغرب، با سازماندهی دقیق، نذری‌ها در مناطق هدف از جمله توانبخشی، ترک‌اعتیاد و دیگر نقاط کم‌برخوردار ساری توزیع شد و تلاش کردیم نذری‌ها با حفظ کرامت، دقیق و عادلانه به دست خانواده‌های نیازمند برسد.

بارانی با بیان اینکه هدف از این رزمایش تنها پخت و توزیع غذا نیست، عنوان کرد: این حرکت یک برنامه اجتماعی- فرهنگی با محوریت فرهنگ عاشوراست که با مشارکت مردمی اجرا می‌شود. ما معتقدیم اطعام حسینی ابزاری مؤثر برای احیای سیره اهل‌بیت (ع)، تقویت همدلی اجتماعی و گسترش سنت‌های نیکو در جامعه است.

مسئول هیئت قمر بنی‌هاشم در پایان خاطرنشان کرد: هر سال تلاش می‌کنیم این برنامه با کیفیت بهتر و پوشش گسترده‌تری برگزار شود و ان‌شاءالله با همراهی مردم، این مسیر را در سال‌های آینده با قدرت ادامه خواهیم داد.

لینک کوتاه مطلب
کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *