عملیات برداشت انگور از ۳۸ هزار و ۵۰۰ هکتار استان قزوین از نیمه اول شهریور آغاز و تا اواخر مهر ادامه خواهد داشت. بر اساس پیشبینی ها ۱۵۰ هزار تن محصول از این باغات برداشت می شود. ۷۰ درصد انگور تولید شده در استان به کشمش، ۲۵ درصد به تازه خوری و ۵ درصد نیز به فرآوردههای جانبی نظیر شیره، آبغوره و کنستانتره اختصاص مییابد.
Related Posts
اجرای چهار پروژه مهم آسفالت در جادههای ارتباطی دلیجان
اراک – ایرنا – مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی، از اجرای چهار پروژه بزرگ آسفالت در…
خانوادههای اسرای اسرائیلی: زمان معامله فرارسیده است
تهران-ایرنا-خانوادههای اسرای اسرائیلی در غزه با انتقاد از عملکرد کابینه کوچک امنیتی، اعلام کردند که این شورا «از جامعه جدا…
سفیر تاجیکستان: آماده پیشبرد هرگونه همکاری با ایران هستیم
کرج – ایرنا – سفیر تاجیکستان ضمن قدردانی از حسن نیت جمهوری اسلامی ایران گفت: آمادهایم برای پیشبرد همکاریهای ۲…
