بندرعباس – ایرنا – استان هرمزگان با تولید سالانه ۱۹۶ هزار تن خرما و بهرهگیری از فناوریهای نوین بهعنوان یکی از قطبهای اصلی تولید خرما در کشور شناخته شده و باتوجه به ارزش غذایی بالای این محصول و مقاومت آن نسبت به سایر درختان گرمسیری و نیمه گرمسیری از آن بهعنوان میوه «غذای بحران» یاد شده است.
Related Posts
بازدید مدیرعامل منطقه آزاد ماکو از خبرگزاری ایرنا
«حسین گروسی» مدیرعامل منطقه آزاد ماکو، سهشنبه (۳۱ تیر ۱۴۰۴) ضمن دیدار با «حسین جابری انصاری» مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی…
تکمیل طرحهای آموزشی گرمه خراسان شمالی ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
بجنورد-ایرنا- سرپرست فرمانداری شهرستان گرمه خراسان شمالی گفت: اکنون هشت طرح آموزشی در شهرستان در دست اقدام و نیمه تمام…
کنگره بینالمللی شهید رئیسعلی دلواری درتنگستان برگزار میشود
بوشهر- ایرنا- فرماندار تنگستان گفت: کنگره بین المللی شهید رئیسعلی دلواری سردار مبارزه با استعمار در تنگستان برگزار میشود. لینک…
