بندرعباس – ایرنا – استان هرمزگان با تولید سالانه ۱۹۶ هزار تن خرما و بهرهگیری از فناوریهای نوین بهعنوان یکی از قطبهای اصلی تولید خرما در کشور شناخته شده و باتوجه به ارزش غذایی بالای این محصول و مقاومت آن نسبت به سایر درختان گرمسیری و نیمه گرمسیری از آن بهعنوان میوه «غذای بحران» یاد شده است.
Related Posts
آغاز لیگ برتر بسکتبال از اول مهر با ۱۲ تیم/ سلب امتیاز باشگاههای بدهکار
تهران- ایرنا- آئین نامه فصل جاری لیگ برتر بسکتبال در مجمع سازمان لیگ مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد…
اینفوگرافیک| شورای گفتگوی خراسانرضوی و رتبه نخست عملکرد در کشور
مشهد-ایرنا- رییس دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی از کسب رتبه نخست عملکرد این استان در ارزیابی…
۱۹ شکارچی متخلف در مازندران دستگیر شدند
ساری- ایرنا- رئیس اداره یگان حفاظت محیط زیست مازندران از دستگیری ۱۹ شکارچی متخلف و کشف مقادیر قابل توجهی سلاح…
