ساری- ایرنا- اگرچه اصلاح ساختار شالیکوبیهای سنتی با هدف کاهش ضایعات برنج از حدود۳۰ درصد به کمتر از پنج درصد به عنوان آخرین مرحله زنجیره مدرن در تولید برنج شمال طی یک دهه گذشته در بیشتر واحدها عملیاتی شد، اما همچنان این مقوله مهم مبنی بر این که قیمت محصول باید واقعی و بر اساس نرخ تعیینشده توسط کشاورز برای مصرف کننده در شالیکوبی ها انجام شود، مغفول است.
Related Posts
رشته ورزشی کروکت در زنجان راه اندازی شد
زنجان – ایرنا – رئیس هیات گلف استان زنجان گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته و برای اولین بار…
امام جمعه موقت زابل: خبرنگاران چشم بینای جامعه هستند
زابل – ایرنا – امام جمعه موقت زابل، خبرنگاران را چشم بینای جامعه دانست و بر لزوم انتشار اخبار صحیح…
هفته دفاع مقدس؛ بازدید از شهرک سینمایی دفاع مقدس آزاد و رایگان است
تهران- ایرنا- رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تشریح برنامههای این بنیاد به مناسبت هفته دفاع مقدس، اعلام کرد: برای…
