ساری- ایرنا- اگرچه اصلاح ساختار شالیکوبیهای سنتی با هدف کاهش ضایعات برنج از حدود۳۰ درصد به کمتر از پنج درصد به عنوان آخرین مرحله زنجیره مدرن در تولید برنج شمال طی یک دهه گذشته در بیشتر واحدها عملیاتی شد، اما همچنان این مقوله مهم مبنی بر این که قیمت محصول باید واقعی و بر اساس نرخ تعیینشده توسط کشاورز برای مصرف کننده در شالیکوبی ها انجام شود، مغفول است.
Related Posts
فعالیتهای تجاری در مرز خسروی از سرگرفته شد
قصرشیرین – ایرنا – فعالیتهای تجاری در مرز رسمی خسروی که به منظور تسهیل در تردد زائران اربعین از ۱۲…
دادستان شیراز: اهمیت کار رسانه در شرایط فعلی صد چندان است
شیراز – ایرنا – دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس گفت: در شرایط فعلی که فضای مجازی گسترده و…
کاهش صادرات ایران به همسایگان به خاطر افت قیمت محصولات پتروشیمی است
تهران- ایرنا- رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: بخشی از دلایل کاهش صادرات ایران به همسایگان در ۳ ماه…
