ساری- ایرنا- اگرچه اصلاح ساختار شالیکوبیهای سنتی با هدف کاهش ضایعات برنج از حدود۳۰ درصد به کمتر از پنج درصد به عنوان آخرین مرحله زنجیره مدرن در تولید برنج شمال طی یک دهه گذشته در بیشتر واحدها عملیاتی شد، اما همچنان این مقوله مهم مبنی بر این که قیمت محصول باید واقعی و بر اساس نرخ تعیینشده توسط کشاورز برای مصرف کننده در شالیکوبی ها انجام شود، مغفول است.
Related Posts
تفویض اختیار بازوی کارآمدی دولت در استانها
سمنان – ایرنا – استاندار سمنان در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که برای پیگیری تصمیمات دولت تا سطح…
دعوت سه پینگپنگباز فارس به اردوی تیم ملی برای حضور در بازیهای آسیایی
شیراز-ایرنا- رئیس هیات تنیس روی میز فارس گفت: سه بازیکن جوان این استان به اردوی تیم ملی دعوت شدند تا…
کشتار غیرمجاز دام در سیستان و بلوچستان؛ تهدیدی پنهان علیه سلامت عمومی
زاهدان – ایرنا – عدم رعایت اصول بهداشتی در کشتار غیرمجاز دام و طیور، بهویژه در زاهدان مرکز سیستان و…
