تهران – ایرنا- مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر لزوم انتخاب ایمن و صحیح فرآوردههای غذایی برای دانشآموزان، گفت: توجه به نشان ایمنی و مجوز سازمان غذا و دارو، بهترین تضمین برای سلامت و عملکرد ذهنی دانشآموزان است.
Related Posts
استقبال سرد نانوایان چهارمحال و بختیاری از طرح دوگانه سوزی به دلیل گرانی وام
شهرکرد – ایرنا – طرح تجهیز ۳۰ درصد نانواییهای چهارمحال و بختیاری به تجهیزات دوگانه سوز در حالی الزامی شده…
۲ حادثه تصادف در جاده ماهدشت – اشتهارد با هشت مصدوم
کرج – ایرنا- رییس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد: در جریان ۲ حادثه در جاده ماهدشت…
نماینده مجلس: پزشکیان کار درستی کرد، لایحه فضای مجازی ایرادات زیادی داشت
تهران-ایرنا- عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی استرداد لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی را…
