تهران – ایرنا- مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر لزوم انتخاب ایمن و صحیح فرآوردههای غذایی برای دانشآموزان، گفت: توجه به نشان ایمنی و مجوز سازمان غذا و دارو، بهترین تضمین برای سلامت و عملکرد ذهنی دانشآموزان است.
Related Posts
اقدام عجولانه، شهرداری و شورای جیرفت را به دردسر انداخت
جیرفت – ایرنا – مدیر روابط عمومی شهرداری جیرفت درباره اقدام عجولانه برای بازداشت شهردار این شهر که موجب تنش…
گره گشایی از ترافیک میدان گنجنامه؛ شدنی یا نشدنی؟
همدان- ایرنا- ترافیک سنگین و نبود پارکینگ کافی در گنجنامه همزمان با افزایش حضور گردشگران در این مکان به یک…
احیای درس اخلاق در مساجد قم؛ با محوریت سیره و سنت نبوی
قم – ایرنا – همزمان با هفته وحدت، همایش اُمت احمد عصر شنبه در سالن اجتماعات ادارهکل تبلیغات اسلامی قم…
