سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
بهرهبرداری از نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ کیلوواتی آباده با دستور وزیر نیرو
شیراز- ایرنا- همزمان با بهرهبرداری از ۲۰۵ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاههای خورشیدی در استانهای فارس، کهگیلویه و بویراحمد و سیستان…
معاون دبیرکل سازمان ملل: سوریه از بزرگترین فوریتهای بشردوستانه در جهان است
نیویورک – ایرنا – تام فلچر، معاون دبیرکل و هماهنگکننده امدادرسانی اضطراری سازمان ملل به شورای امنیت گفت: با وجود…
سخنگوی کرملین: غرب به دنبال بد جلوه دادن روسیه است
تهران-ایرنا- سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت که اتحادیه اروپا از هیچ تلاشی برای بد و دشمن جلوه دادن روسیه دریغ…
