سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
اجرای طرح جامع مدیریت آب و انرژی در بوستان لاله تهران
تهران بزرگ ـ ایرنا ـ شهردار منطقه ۶ تهران از اجرای طرح جامع مدیریت آب و انرژی در بوستان لاله…
تمدید انتخاب رشته متقاضیان رشتههای با آزمون دانشگاه آزاد کنکور ۱۴۰۴
تهران- ایرنا- انتخاب رشته متقاضیان رشتههای با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری سال تحصیلی ۱۴۰۵ –…
گردشگری سلامت پنجرهای برای نمایش قدرت کشورها است
تهران -ایرنا- معاون درمان وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی گفت: نباید به تحقق درآمد ۶ میلیارد یورویی گردشگری سلامت که…
