سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
شهیدنامه ایرنا استان سمنان؛ جاویدنام احمد تبریزی
سمنان – ایرنا – احمد تبریزی فرزند عباس و خورشید، شهید دفاع مقدس دیار دارالمرحمه سمنان است. دی ۱۳۶۱ با…
صادرات عناب خراسان جنوبی نیازمند همکاری همهجانبه برای برندسازی جهانی است
بیرجند- ایرنا- رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی بر لزوم ایجاد برند قوی برای عناب خراسان…
فاز نخست پست برق ۱۳۲ کیلوولت حمیدیه احداث شد
اهواز – ایرنا – مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان گفت: فاز نخست پست برق هدایت و پروژه ورود و خروج…
