تهران -ایرنا -دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این باور نادرست را که کرههای محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمیشود را نادرست خواند و تاکید کرد: مصرف بیش از حد چربیهای اشباع و ترانس خطر بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
Related Posts
فیلم| آموزش در مراکز علمی و کاربردی تخصصیتر میشود
یاسوج- ایرنا -محمد علیاکبری رییس جامع دانشگاه علمی و کاربردی کشور در دیدار با کارکنان دانشگاههای علمی و کاربردی کهگیلویه…
آخرین حراج تابستانه شمش طلا ۳۰ شهریور برگزار میشود
تهران- ایرنا- آخرین حراج تابستانه شمش طلا، ۳۰ شهریورماه در مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار میشود. لینک کوتاه…
هند همزمان با فشارهای آمریکا به سوی چین و روسیه گرایش مییابد؟
تهران-ایرنا- دهلینو که در ماههای اخیر تحت فشارها و تحریمهای آمریکا قرار گرفته، در مسیر تقویت روابط راهبردی با چین…
