تهران -ایرنا -دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این باور نادرست را که کرههای محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمیشود را نادرست خواند و تاکید کرد: مصرف بیش از حد چربیهای اشباع و ترانس خطر بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
Related Posts
فراستخواه: همبستگی اجتماعی باید بر پایه پذیرش تکثرهای ایران بنا شود
تهران – ایرنا – مقصود فراستخواه معتقد است همبستگی اجتماعی باید بر پایه پذیرش تکثر مذهبی، سیاسی و اجتماعی بنا…
استاندار زنجان: نرخ باروری استان روندی کاهشی داشته است
زنجان – ایرنا – استاندار زنجان گفت: نرخ باروری استان از سال ۱۳۹۹ روندی کاهشی داشته است که نشان میدهد…
افزایش ۱۱۷ درصدی واریز مالیات به شهرداریها و دهیاریهای خراسانشمالی
بجنورد- ایرنا- مدیرکل امور مالیاتی خراسان شمالی گفت: سه هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال عوارض مالیات ارزش افزوده به حساب…
