تهران -ایرنا -دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این باور نادرست را که کرههای محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمیشود را نادرست خواند و تاکید کرد: مصرف بیش از حد چربیهای اشباع و ترانس خطر بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
Related Posts
رزمایش «شریک عقاب»؛ برگ دیگری از روابط پر فراز و نشیب ایروان -واشنگتن
تهران – ایرنا – وزارت دفاع ارمنستان امروز اعلام کرد که این کشور و آمریکا از ۲۱ تا ۲۹ مرداد…
اختلاف مالی منجر به قتل ۲ نفر در میاندوآب شد
مهاباد- ایرنا- دادستان عمومی و انقلاب میاندوآب گفت: فردی به دلیل اختلافات مالی ۲ نفر را با سلاح گرم به…
شهاب طباطبایی: یک روز لازم است در دفاع از میهن بجنگیم، یک روز هم وارد مذاکره شویم
تهران – ایرنا – عضو شورای اطلاعرسانی دولت میگوید: آن چیزی که منافع ملی کشو ر را تامین می کند…
