تهران- ایرنا- گوشتیران با ارائه محصول نوآوری عصاره طبیعی پاپریکا برای اولین بار در ایران در نهمین دوره جشنواره نوآوری برتر ایرانی به عنوان یکی از دستاوردهای نوآورانه این شرکت موفق به کسب لوح زرین نوآوری برتر شد.
Related Posts
توسعه پایدار شهری و تقویت خدمات رفاهی در چشمانداز مدیریت شهری گرمسار
سمنان – ایرنا – شهردار گرمسار با اشاره به تعیینتکلیف طرحهای نیمهتمام شهری از جمله پارک بانوان گفت: توسعه پایدار…
۷۷ درصد مخازن سدهای آذربایجانشرقی خالی است
تبریز – ایرنا – مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجانشرقی از خالی بودن ۷۷ درصد مخازن سدهای بزرگ استان خبر داد…
نتانیاهو با بزدلی افکار عمومی را نادیده میگیرد/ جان اسرا در خطر است
تهران – ایرنا – همزمان با تشدید اعتراضات داخلی رژیم صهیونیستی، «گادی آیزنکوت»، رئیس اسبق ستاد ارتش اسرائیل در مصاحبهای…
